Foto: Splash News / Splash / Profimedia

ko se seća?

Prsata plavuša je svima bila u glavi, a 2019. je nestala: Evo gde je danas i kako izgleda san mnogih Srba, bomba

Posle dužeg vremena prisustvovala na jednom ekskluzivnom događaju

Objavljeno: 21.07.2024. 11:49h > 11:58h

Da li se sećate Kejt Apton, žene koja je godinama vladala listama najseksepilnijih žena sveta i čiji su raskošni atributi mamili muške uzdahe i doneli joj milione?

Njena pojava je bila vrlo upečatljiva, pa premda već nekoliko godina živi podalje od blještavih svetla reflektora, verujemo da ćete se setiti lepe Kejt čim vidite njene fotografije.

Kejt Apton je posle dužeg vremena prisustvovala na jednom ekskluzivnom događaju, pojavivši se u petak uveče na proslavi poznatog "V" magazina u Njujorku.

Manekenka je i dalje prelepafoto: Jason Howard / INSTAR Images / Profimedia

Pustila je da ova upečatljiva toaleta, koja je doslovce podsećala na tečno zlato, govori sama za sebe, pa ju je upotpunila još samo diskretnim nakitom i elegnatnim, zlatnim papučama sa malim potpeticama.

Manekenka je i dalje prelepa i podseća na dive zlatnog doba Holivuda, ali je vidno mršavija nego što je to bila na početku karijere. "Istopio" se i njen bujni dekolte koji je, između ostalog, doprineo njenoj popularnosti među muškarcima, ali i razlikovao je u moru klasičnih mršavica i manekenki bez oblina.

foto: Splash News / Splash / Profimedia

Munjeviti uspon Kejt Apton ka holivudskoj eliti, a onda distanca od svetla reflektora

Podsetimo, lepa plavuša proslavila je još 2011, još kao 18-godišnjakinja, i to sasvim slučajno - njen snimak sa jedne NBA utakmice dok izvodi simpatičan hip-hop ples na tribinama postao je viralan preko noći.

U tom trenutku ona je bila još uvek nepoznati model za kupaće kostime koji je nekako pokušavao da se nametne u ovoj industriji. No, video na kome opušteno i zavodljvo đuska i dopušta sebi da bude ono što jeste otvorio joj je iznenada sva vrata, a njen proboj u svetu modelinga je startovao munjevito!

Munjeviti uspon Kejt Apton ka holivudskoj elitifoto: Enrique RC / Pacific coast news / Profimedia

Snimila je naslovnicu za prestižni magazin "Sports Illustrated" ni ne sluteći da će to biti samo prva od mnogih. Usledio je neverovatan bum - do ranih dvadesetih ona je dosegla svetsku slavu, oprobala se i kao glumica u poznatim holivudskim ostvarenjima i sarađivala je sa gotovo svim brendovima i kompanijama kojih možete da se setite.

Oglašivači su se otimali o Kejt - bila je drska, ali prefinjena, šašav i glamurozna "devojka iz susedstva" koja je podsećala pomalo na Barbiku, a pomalo na pinap divu! No, uporedo sa titulom najpoželjnije žene sveta stizale su i kritike, a ova plavuša danas kaže da nije bilo lako slušati ih u trenutku kada imaš samo 19 godina.

Naime, mnogi su tvrdili da je "isuviše debela " za manekenku i da joj sa njenim oblinama nije mesto na pisti! "Bila sam u poziciji u kojoj sam morala odmah da znam ko sam, a nisam to znala tada. Kritike o mojim oblinama bile su šokantne, zastrašujuće i tužne. Sećam se da sam se pitala zašto uopšte nastavljam da se javno prikazujem kada dobijam toliko kritika", ispričala je Apton i dodala da su joj pisma nepoznatih žena o tome kako se bore sa poremećajima u ishrani i tuđim kritikama motivisale da nastavi dalje da radi.

Čak je i izvršni direktor revije brenda "Viktorija Sikret" 2012. odbio da sarađuje sa Kejt i javo je ocrnio istakavši da je "krupna devojka sa treće strane čiji izgled je isuviše kliše - sa previše plavom kosom, i licem koje svako sa dovoljno novca može da ode i kupi".

Kaže da je 2013. usledila prekretnica u njenoj karijeri kada je u magazinu "Vogue" javno progovorila o tome da voli svoje obline i pokrenula trend prihvatanja različitih veličina i oblika tela u modnoj industriji.

Kejt Apton zasnovala je porodicu i rešila da tome da prioritet

Kejt je sve do 2018. bila u žiži javnosti, a njene golišave fotografije u kostimima ili toplesu opsedale su društvene mreže. No, sve se promenilo u novembru 2018. kada je postala majka - Aptonova je napravila određeni zaokret u karijeri.

Ona je počela sve ređe da objavljuje provokativne fotografije i više se posvetila majčinstvu i odgajanju ćerkice Ženeviv, a manje poslu i društvenim mrežama. Inače, ćerku je dobila sa bejzbol igračem Džastinom Verlanderom sa kojim je i dan danas u srećnoj ljubavi.

Takođe, Kejt je ogromna podrška svom suprugu u njegovoj sportskoj karijeri i gotovo da ne propušta nijednu utakmicu. Često je na tribinama i njegov je najveći fan, a nedavno je progovorila da nije jednostavno biti žena profesionalng bejzbol igrača.

"Biti supruga bejzbol igrača je apsolutnon ludo; njihov raspored je neverovatan, toliko dug. Nisam to nekada znala. Slučajno sam se zaljubila u njega. Nisam imala pojma da postoji ovoliko utakmica. Bez uzastopnih slobodnih dana, odmara se samo ponedeljkom i četvrtkom. Kao da ga uopšte ne viđam, posebno kada polnu da ulaze u kasni plej-of kada bejzbol jeste najuzbudljiviji, ali ja samo mislim: 'Nisam videla muža mesecima, bolje bi bilo da pobede'. Želim da mu bude dobro i da se oseća dobro, on je moj muž. Želim da dođe kući i bude srećan i da ne bude razočaran svojom igrom ili ishodom meča", ispričala je nedavno u podkastu "Chicks in the Office".

Bonus video:

(Espreos/Blic žena/Prenela:M.S.)