Foto: Privatna arhiva

MALO KO ZNA

Ko je zapravo Marina Stankić koja je očarala Srbe? Uspešna i lepa žena od koje nisu mogli sinoć da odvoje pogled

Ona je sinoć gostovala u jednoj emisiji i sve oduševila

Objavljeno: 18.07.2024. 11:11h > 11:26h

Nekadašnja takmičarka najpopularnije muzičke emisije „Zvezde Granda“, Marina Stankić, očarala je publiku zanimljivom bojom glasa, kao i velikim talentom, a danas radi punom parom. Možemo je videti u različitim muzičkim emisijama na tv, kao i na velikom broju proslava i veselja širom Srbije i dijaspore.

Ona je sinoć gostovala u jednoj emisiji i sve oduševila svojim izgledom, ali i glasom.

Marina je punila klubove, pravila najbolju atmosferu na veseljima, a onda je i na svet donela prelepu devojčicu. Mnogi su pomislili da je karijeru ostavila po strani, međutim, pevačica je za naš portal sve to oštro demantovala.

Ona je jendom prilikom za Espreso progovorila o svom privatnom životu, ali i poslu.

FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva

- Apsolutno nisam zapostavila karijeru, ne znam da li iko zna da sam posle samo tri meseca od porođaja počela da radim, nakon toga je usledio period korone i ponovno privikavanje na normalan život. Obzirom da sam napravila diskografsku pauzu u trajanju od četiri godine, ja sam prezadovoljna koliko sam pristuna u medijima i hvala im na tome. 2022. ću biti zahvalna na ostvarenju jednog sna, kako poslovnog, tako i privatnog, a naučila me je da se u životu treba oslanjati isključivo i samo na samog sebe - počela je pevačica za Espreso.

Nekada je bila i plavušafoto: Privatna arhiva

Iz takmičenja je svi znate kao brinetu, međutim, Marina je u jednom periodu bila i plavuša. Skoro je rešila da se vrati u prirodnu nijansu i ponovo je postala vatrena brineta.

Marina je i 2024. za naš portal otkrila i kako peva kada nije raspoložena.

- Svakog ko vas anagžuje za privatnu proslavu, kafanu ili klub ne treba da zanima da li ste vi raspoloženi tog dana ili ne ili na koju ste nogu ustali. Posao me je naučio da se nosim sa svim situacijama i za sada mislim da jako dobro balansiram, a i da umem da prikrijem ako mi nije dan. Mada kada radiš posao koji voliš, nema mesta neraspoloženju - rekla je Marina za Espreso početkom 2024. godine.

Ona ima 36 godina i ostvarila se kao majka, supruga, ali i kao pevačica.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

(Espreso / M.S.)