Hejli Velč - Hawk tuah devojka, Foto: Printscreen/ Instagram/ hay_welch

JEZIVI SU...

Devojka koja je u sekundi oduvala ceo svet otkrila šta joj muškarci traže: Ni za pet života nećete pogoditi (VIDEO

Hejli je devojka iz malog gradića u Tenesiju, a postala je svetski poznata nakon što se na društvenim mrežama njena snimka seksualnog saveta proširila brzinom svetlosti

Objavljeno: 15.07.2024. 13:58h

Devojka koja je zaludela svet Hejli Velč (21), poznatija kao hawk tuah devojka, otkrila je šta joj najčešće traže preko Instagrama od kako je postala svetska senzacija.

Ona je rekla da joj se najčešće javljaju muškarci koji od nje traže fotke njenih prstiju na stopalima, piše TMZ. Dodala je da su poruke poprilično jezive, i istakla da nije zainteresovana za prodaju fotografija svojih stopala.

Podsetimo, Hejli je devojka iz malog gradića u Tenesiju, a postala je svetski poznata nakon što se na društvenim mrežama njena snimka seksualnog saveta proširila brzinom svetlosti.

Bacila se na biznis

Nakon iznenadne slave, Hejli je angažovala menadžera i advokata, pa sada sa svojim timom želi da izvuče najbolje iz ove situacije. Njen advokat je rekao da je sada najvažnije da njihov sledeći korak bude logičan.

Ona i njen tim osnovali su kompanijom pod nazivom "16 Minutes", čiji je logo soko sa kaubojskim šeširom.

Ona pre viralnog snimka nije imala društvene mreže, ali ga je u međuvremenu napravila profil na Instagramu. Na njemu trenutno ima više od 1,5 miliona pratioca.

Bonus video:

(Espreso/ T.M.)