Foto: Ben Stansall / AFP / Profimedia

Sve je iznenadila

NAJLEPŠE ŽENE SU DANAS NAVIJALE ZA NOLETA: Turska glumica objavila njegovu fotografiju, Srbi će je sada obožavati

Ona je na svom Instagram storiju objavila fotografiju našeg asa

Objavljeno: 14.07.2024. 18:13h

Turska televizijska glumica i model Ebru Šahin je kao i dobar deo sveta ispratila meč između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza.

Ona je na svom Instagram storiju objavila fotografiju našeg asa, dajući do znanja da navija za Noleta.

U opis je dodala tenisku lopticu sa plamenom, pa se može zaključiti da je na taj način pohvalila Đokovićevu igru.

Nažalost, kao i mnogi kraj malih ekrana, ostala je razočarana jer je jedan od najboljih tenisera sveta ostao bez 25. Grend slem titule, ovoga puta na Vimbldonu.

Ebru Šahin navija za Novaka Đokovićafoto: Instagram/rebrusahin

Podsetimo, Novak je postao hit na društvenim mrežama posle odgovora nepristojnoj publici.

Novak Đoković je nedavno pobedio Holgera Runea u osmini finala Vimbldona, ali navijači Runea su se ponašali nesportski pa su dobacivali Novaku što je, očekivano, razbesnelo našeg asa.

On je tada prokomentarisao to nesportsko ponašanje u svom govoru sa Centralnog terena Vimbldona.

- Veoma sam zadovljan. Mislim da je on bio daleko od svog najboljeg izdanja. Izgubio je prvih 12 poena, potom je morao da utroši vremena da bi se "vratio" u meč. Što se mene tiče, mislim da sam uradio sve što je trebalo na pravi način. Imao sam brejk loptu s kojom sam se susreo na kraju drugog seta, ali, veoma je ovo bilo solidno izdanje i zadovoljan sam što sam ovo završio posle tri seta - rekao je Nole.

Potom je upitan o "odnosu sa publikom", koja je vrlo bezobrazno vikala ("R)uuuu" u završnici drugog seta, i tokom trećeg, navodno bodreći tako Runea, a zapravo ometajući Novaka. Odgovorio je oponašajući zvuk koji su proizvodili ti navijači:

- Svim onima koji su imali poštovanje i koji su ostali večeras, imam od sveg srca samo veliko poštovanje. A za sve one koji su izabrali da ne poštuju igrače, u ovom slučaju mene, želim vam "gooood night" (na engleskom "lakuuuu noć"). "Gooooood night! Goood night!", veoma vam želim lakuuuu noć!, što je naišlo na odobravanje mnogih u Srbiji, a čak je Željko Joksimović komponovao Novakovo kolo.

Bonus video:

(Espreso / Telegraf / Prenela:M.S.)