Baka Jelina najlepša torta, Foto: Jela Jelena Petrović
VIDEO
KREMASTA ČOKOLADNA TORTA SA PIŠKOTAMA: Ne peče se i gotova je za 10 minuta, pravi letnji užitak po bakinom receptu
Prelepa kremasta torta koja se ne peče a gotova za 10 minuta
Objavljeno: 09.07.2024. 08:42h
Ilinka Orović
Čokoladna torta sa piškotama i slatkom pavlako, po tradicionalnom receptu, oduševićete se.
Potrebno je:
- 400 ml slatke pavlake
- 100 gr ml piškota
- 50 gr ml čokolade sa rižeom
- 1 puna kašika krema od čokolade
- čokoladne mrvice
Priprema:
Umutiti pavlaku podeliti na 3 dela. U jedno dodati ml. piškote. u drrugi deo ml čokoladu sa rižom, i treći krem od čokolade. Sve posebno izjednačiti.
U pleh veličine 20 x20 cm. Prvo staviti krem od piškota. preko dugi od ml čokolade i na kraju krem od eurokrema. Svaki krema lepo razvući a preko zadnje posuti čokoladne mrvice-
Za sve to je potrebno 10 minuta vremena. Ostaviti u frižideru 2 sata ili sat u zamrzivaču. Bićete oduševljeni sjajnim kremastim ukusom. Kad se lepo ohladi podseća ma sladoled.
Bonus video:
(Espreso / I.O.)