Studentkinja iz Afrike, Foto: Printscreen/TikTok/mscolgatebalkan

"najgori dejt u životu!

"Dva puta me ispalio, a treći..." Afrikanka osula paljbu po Srbinu, javno otkrila šta joj je uradio kada su...

Kolin Mušingileti ispričala o najgorem sastanku u životu

Objavljeno: 08.07.2024. 17:12h > 17:25h

Kolin Mušingileti iz Konga studira i živi u Beogradu već neko vreme. Popularnost je stekla pričajući o razlikama između njene zemlje i Srbije, pa i o načinu na koji je primljena ovde. Ovaj put u žižu javnosti je dospela zbog snimka u kojem je pričala o najgorem dejtu koji je imala u Srbiji ikada.

Ms.colgate, kako se potpisuje na društvenim mrežama u Beogradu studira medicinu, a zbog svog šarma i simpatičnosti, zadobila je veliku pažnju na društvenim mrežama. Naklonjenije su joj ipak dame i to zbog činjenice što često ume da priča o tome kakvi su Srbi kao muškarci. Pored toga, često snima videe o našoj kulturi, hrani, pa i o reakcijama Srba na njen izgled.

Srbin joj se dugo udvarao

Ovaj put, ona je pričala o muškarcu sa kojim je imala najgori sastanak u životu, što zbog činjenice da je nekoliko puta "ispalio", što zbog toga da ju je pitao " da li je prava crnkinja".

U dva snimka, ona je prvo navela kako joj se momak dugo udvarao, te da mu je dala šansu zbog činjenice da joj je nekoliko puta, kada nije imala novca, platio dostavu hrane.

"Ovo je najgori dejt koji sam imala od kako sam u Srbiji. Izvinite molim vas, ne osuđujte me. Pisao mi je mesecima, rekao je kako želi da me vidi, kako mu se sviđam i sve. Bila sam kao, da, videćemo, nemam vremena sad. Ne verujem muškarcima ovde, imala sam loše iskustvo.

Kad sam bila gladna, on je meni plaćao dostavu hrane. Mislila sam, da, ok, sad je zadobio moje poverenje, možemo da se vidimo, da popričamo. Prvi put je rekao da će doći po mene, da me pokupi i da idemo na neki ručak. Rekla sam, da, ovo je moja adresa, dođi u sedam. I tako je došao sat vremena ranije. I ja sam devojka koja uvek kasni, rekla sam, ne može sad, dođi sat kasnije.

Momak iz Srbije na kraju ispao rasista

I on je onda rekao da ima obaveze i da može samo tad. Sačekao je sat vremena i samo otišao. To je bilo prvi put. Drugi put, bilo je nešto slično. Ukratko, nismo se videli dva puta.

I treći put, bio je i pravi. Rekao mi je da će doći u restoran pored njegove kuće, pozvao mi je taksi, taksi je došao i stigla sam. Sve što je hteo, bilo je ovde (tu). Devojke, kada izađete, ne možete da ostanete bez svog novca. Došla sam tamo, pozvala sam momka, i on se nije javio. Hvala Bogu, imala sam novca da platim taksi.

Platila sam taksi svojim parama, to je bila prva greška. Stajala na putu kao idiot, zvala sam ga. Ja na ulici, nisam znala gde da idem. To je neki deo Beograda, koji nisam znala. On se javio posle 30 minuta čekanja, izmišljajući izgovore "Izvini, imao sam obaveze kući, moja mama". Restoran nije bio daleko od njegove kuće, kaže da bi mogao da dođe peške.

Ok, već sam čekala, dođi brate. Konačno, on je došao i gleda me ovako. Pita me "Jel si prava crnkinja?". Wtf, shvatila sam da je neki tip budale. Zvao je prijatelje, videla sam ih u restoranu. Zašto imam tako komplikovanu situaciju u Srbiju? Bio je ovo najgori dejt. Kad sam došla u Srbiju, moj život je kao neki film, neverovatno šta mi se dešava.", ispričala je na kraju ona.

U komentarima koji su nastupili ispod snimaka, Srpkinje su joj pružile podršku, govoreći da je to samo "jedna budala" i da se ne obazire, budući da ima još dosta finih i dobrih mladića u Srbiji.

Bonus video:

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)