Foto: Antonio Ahel/ATAImages

DA LI STE ZNALI?

SVI OSTANU U ČUDU KADA SAZNAJU KOJE JE GODIŠTE: Ima četvoro dece i uspešnu karijeru, a izgleda kao prava boginja

Publiku je osvojila talentom i šarmom

Objavljeno: 08.07.2024. 16:19h > 16:30h

Mirka Vasiljević veoma mlada postala je deo javne scene, a veliku popolarnost stekla je 2005. godine ulogom Sofije u filmu Mi nismo anđeli 2.

Nakon toga igrala je u čuvenoj seriji Ljubav, navika, panike, a uloge u njenoj karijeri nizale su se i kasnije.

Pored glume, oprobala se i u ulozi voditeljke. Mirka je jednom prilikom govorila za medije o porodici i tome koliko joj podrška najbližih znači.

Prvu veliku ulogu dobila je 2005. godinefoto: Antonio Ahel/ATAImages

"Imala sam dosta sreće u životu da sam bila okružena i još uvek sam okružena velikom porodicom, da je ta porodica upravo moja snaga, moj vetar u leđa, moja sreća, moje bogatstvo jer i kada se uzdižem i kada padam oni su tu uvek uz mene jer život je takav on amplitudalno ide gore-dole kod svakog čoveka. Kada znate kome pripadate i gde pripadate onda ste poprilično sa obe noge na zemlji jer oni mogu iz srca i da vas pohvale i da vam izmame osmeh na licu i da vas podrže, a umeju i da vas iskritikuju kada ne radite dobro jer naravno sa strane mogu mnogo bolje da vide nego mi sami koji smo u tom trenutku u toj nekoj situaciji. Ja njima bezrezervno verujem, veoma smo vezani. I decu sam naučila tako da su kroz odnos sa njima, vreme provedeno sa njima i kroz naše razgovore isto tako jako vezani za njih tako da znam da ako mene nema, ako sam na poslu ili u bilo kojoj životnoj fazi, oni su uvek tu uz njih i za njih", pričala je Vasiljevićeva za Blic.

Par uživa u ljubavni već dugi niz godinafoto: Petar Aleksić

Mirka je dugi niz godina je u ljubavi sa Vujadinom Savićem sa kojim ima četvoro dece. Međutim, malo ljudi zna koliko ona ima godina.

Vasiljevićeva je rođena 27. septembra 1990. godine u Beogradu.

Bonus video:

(Espreso/B.S.)