TikTokerka, Foto: printscreen/TikTok/Maraognjenović

ljubavni jadi

KAKO DA OSTAVITE DEČKA, A DA NE RASKINETE SA NJIM? Ova TikTokerka je uradila neverovatnu stvar, poslušajte (VIDEO)

Ova lepa TikTokerka otkrila je tajnu iz svog ljubavnog života

Objavljeno: 08.07.2024. 15:10h

"Zašto nisam raskinula sa dečkom nakon što me je prevario i zašto smatram da je to najbolja odluka koju sam mogla doneti", reči su Tiktokerke Mare Ognjenović zbog koje bi se mnoge devojke i žene počešale po glavi, ali evo šta je zapravo ona želela da kaže!

Naime, ova lepa TikTokerka otkrila je tajnu iz svog ljubavnog života, tačnije situaciju kada je ostavila dečka bez da je raskinula sa njim i zašto to preporučuje svima!

"Čisto da vas malo uvedem u priču bilo je to pre nekoliko godina. Stvarno smo imali sjajnu vezu, sve je bilo magično dok on nije počeo da se ponaša odsutno. Sve manje vremena je želeo da provodimo zajedno, izbegavao me je", započinju priču ova Tiktokerka.

Kako kaže stalno je bio nervozan kad god mu se obraćala, a znao je i da joj ne odgovara na poruke i po dva-tri sata.

"Nije mi odgovorao na poruke pod izgovorom da mnogo radi i da ne stiže. Čak je zaboravio i da mi kupi poklon za moj rođendan. Sve je to meni ukazivalo da se on "hladi", ali ja nisam želela da ga pritiskam već sam pustila da mu prođe "frka" na poslu", priča Mara i dodaje:

"Jednog dana blejimo on i ja i stigne mi poruka od ne tako bliske drugarice: "E čula sam da ste ti on raskinuli?". Ja sam bila u "šik šek šoku". Tad su mi se sve kockice složile i sve mi je bilo jasno. Ništa me nije zanimalo, samo sam mu rekla da idem do prodavnice da nam kupim sladoled."

Kako dodaje, momenta kada je izašla, blokirala ga je svuda na svim nalozima na društvenim mrežama.

"I tako, taj mučenik verovatno i danas čeka taj sladoled. On verovatno misli da smo mi i dalje zajedno. Tako da devojke kada vas momak prevari, nemojte da raskidate sa njim samo nestanite", završava ova TikTokerka.

Bonus video:

(Espreso)