Đina Džinović, Foto: Printscreen Instagram/djinadzinovic

bomba

ĐINA DŽINOVIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE MAMI NA GREH: Harisova ćerka provocira u bikiniju, dekolte u prvom planu...

Đina je neretko na meti žestokih komentara zbog svojih provokativnih izdanja, a sada je objavila fotografiju u bikiniju i raspametila javnost.

Objavljeno: 08.07.2024. 12:08h

Ćerka Harisa Džinovića i Meline Džinović, Đina Džinović veoma je aktivna na društvenim mrežama gde je prati više od 130.000 ljudi.

Đina je neretko na meti žestokih komentara zbog svojih provokativnih izdanja, a sada je objavila fotografiju u bikiniju i raspametila javnost.

Naime, Harisova naslednica trenutno Boravi u Crnoj Gori, a trenutke sa letovanja redovno deli sa svojim pratiocima. Ovoga puta ona je pozirala nakon što je tek izašla iz mora, a njen dekolte našao se u prvom planu.

Đina Džinović u bikiniju mokra do kožefoto: Printscreen Instagram/djinadzinovic

Imala problem sa gojaznošću

Nekad je imala problem sa gojaznošću, pa se pridržavala strogih dijeta i redovnih treninga, ali ono što nije uspela da reši su hip dips, odnosno udubljenja na kukovima.

Ona je odlučila da taj problem pošto sankcioniše te se podvrgla estetskoj korekciji hijaluronom, preneli su svojevremeno domaći mediji.

U jednoj poznatoj klinici u Beogradu navodno je ubrizgala određenu kubikažu hijaluronskih filera u kukove kako bi dobila Kim Kardašijan efekat.

Inače, takođe se spekuliše se da je Đina korigovala i nos jer su slike od pre i slike od sad poprilično drugačije. Mnogi komentarišu da je ugradila i silikone, ali mlada influenserka to još uvek nije potvrdila.

Bonus video:

(Espreso/Blic/N.D.Prenela: I.R.)