Kika i Barbara, Foto: Printscreen/HypeTV

ljubav

"KAD DOĐEM SA POSLA, OPERE MI NOGE": Crnogorac opčinjen Kubankom, ima 70 godina - a čeka da mu rodi sina! (FOTO)

Bokser Svetozar Kika Nikočević zaljubio se u Kubanku Barbaru

Objavljeno: 08.07.2024. 11:45h

Bokser Svetozar Kika Nikočević zaljubio se u Kubanku Barbaru. Njih dvoje sada skladno žive već nekoliko meseci, a planiraju i porodicu.

Kika je čuveni bokser iz Podgorice i približava se osmoj deceniji. Kako kaže, Kubanku iz Havane upoznao je u svojoj ulici i odmah mu se dopala.

Prvo smo pričali rukama, a posle smo preko telefona prevodili. Ja sam se njoj svideo strašno, ja nisam mogao da ne padnem, ona zgodna i ja joj priđem. Rekao sam joj, ljubavi, ti se meni sviđaš, ti ćeš da budeš moja. Sada smo osam meseci zajedno - kaže Nikočević.

Odmah ga je osvojila, a ističe da nijedan Crnogorac ne može da doživi ono šta ona njemu radi.

foto: Printscreen/HypeTV

- Vratim se sa posla, sednem, ona dođe, odvezuje mi patike. Ona kaže ja sam tvoja žena, ti si moj muž. Donese mi lavor, stavi mi noge u lavor i pere mi noge. Mi živimo kao da mi je dvadeset - kaže Kika.

Napominje da mu mlada Barbara prija i da "mu je našla žicu". Iako istim jezikom još uvek ne govore, nekako uspevaju da se sporazumeju.

- Teško joj ide jezik, ona je iz Havane. Ljubomorna je, ako u teretani radim sa ženama, ljubomorna je. Radimo na deci - kaže Kika.

foto: Printscreen/HypeTV

Otkriva da njegova mlada žena ne voli mnogo da kuva, pa uglavnom jedu po restoranima, ali i da želi u osmoj deceniji da se ostvari kao roditelj.

- Sad kad ulazim u sedamdesete godine rekao sam da ću sada najbolje da izgledam, da se oženim i sina da dobijem - kaže Svetozar za "Hype" TV.

Bonus video:

(Espreso/Blic/Prenela T.Š.)