Dimitris Itudis i Željko Obradović, Foto: Starsport©

nova bomba?

KUMOVO "UKRADENO" POJAČANJE SLOBODAN IGRAČ! Obradović sada ima čist put do iskusnog NBA asa (FOTO)

Dimitris Itudis se isprečio ispred Željka, ali velika želja sada nema klub

Objavljeno: 08.07.2024. 10:32h > 12:49h

KK Partizan prošle sezone nije osvojio nijedan trofej, ali je Željko Obradović odlučio da ostane i potpiše novi, dvogodišnji ugovor.

Crno-beli pred novu sezonu renoviraju kompletan tim, a možda m se otvara prilika za nečekivano pojačanje i veliku želju iz pomenute prošle sezone.

Željko Obradovićfoto: Starsport

Radi se Raulu Netu (31) koji se spominjao kao meta "parnog valjka", ali je tada popularni Žoc ostao bez njega zbog kuma Dimitrisa Itudisa.

Reprezentativac Brazila potpisao je ugovor sa Fenerbahčeom na jednu plus još jednu godinu i tako se posle osam godina u NBA ligi vratio u Evropu.

Raul Neto (levo) u dresu Brazilafoto: EPA/JOEL CARRETT

Ipak, plejmejker je na Svetskom prvenstvu u Manili doživeo tešku povredu kolena i "kanarinci" su odlučili da prekinu potpisanu saradnju.

- Nemam klub trenutno. Slobodan sam igrač. I da, prekinuli su moj ugovor posle povrede. Još uvek tražim klub za sledeću sezonu - rekao je Neto za Basketnews.

Trenutak kada Raula Neta iznose sa parketafoto: EPA/BAGUS INDAHONO

Trenutno se oporavlja od još jedne povrede pošto je istegnuo butni mišić na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre protiv Crne Gore u prvom meču.

Taj susret bio je njegov povratak na parket posle skoro godinu dana pauze, a uprkos povredi, nada se da će putovati na svoje treće Olimpijske igre.

- Pokušavam da se oporavim. Na rehabilitaciji sam 24 časa dnevno, sedam dana u nedelju. Pokušavam da se oporavim na vreme, znam da su povrede mišića ozbiljna stvar i da je teško da se oporavim brže nego što bi trebalo. Nadam se da ću biti zdrav i da ću moći da igram na Olimpijskim igrama - istakao je Neto.

Bonus video:

(Espreso/Veljko Petrović)