Tena Tomljanović, Foto: Privatna arhiva

DA LI JE MOGUĆE?

RIJALITI ZVEZDA SVE ŠOKIRALA VIDEOM: Zmija joj se obmotala oko vrata, a njena reakcija će vas ostaviti bez teksta..

Njoj ne smeta?

Objavljeno: 07.07.2024. 16:39h

Rijaliti zvezda Tena Tomljanović ne samo da se ne plaši zmija, već sa njima deli i svoj dom. Iako su je zmije u prošlosti napadale, to ne znači da su ovi gmizavci uplašili popularnu Hrvaticu.

Čuvala sam kuću od prijatelja koji ima 200 otrovnica, ali moram znati sa njima. Njih ne otvaram. On ih hrani, ja neću blizu toga jer nemam još dovoljno iskustva da radim sa otrovnicama, ali za neotrovne zmije me nije strah jer znam da mi ništa ne može. Dešavalo mi se da me neotrovnice ugrizu. Raskrvare me, ali mi ništa ne može biti - rekla je Tena jednom prilikom za Espreso.

Ona je tada otkrila da joj se dešavalo da joj zmije pobegnu iz stana.

– Desilo mi se nekoliko puta da mi zmija nestane i tih dana je nešto najstresnije što može da se doživi. Meni je najgore da nije negde izvan stana. Ako je u stanu, negde će se pojaviti, ali ako je izašla negde vani, drugi ljudi bi ubili zmiju da je vide na podu - rekla je Tena jednom prilikom za Espreso.

Tena je tada otkrila i kako njeni prijatelji reaguju što ona drži zmije kod kuće i da li se plaše da joj dolaze u goste.

– Pa, neki kažu da ne žele doći, neki kažu da ne žele ulaziti u moju sobu, neki samo ignorišu sa su mi zmije kod kuće.

A koliko se Tena ne plaši zmija najbolje pokazuje primer što joj ne smeta da joj je zmija oko vrata u trenucima dok ona pere zube. Kako ta situacija izgleda pogledajte u videu u tekstu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

(Espreso/M.V.)