Dragica Radosavljević Cakana, Foto: Printskrin/RTV Pink

TUGA

NOVA TRAGEDIJA U DOMU NAŠE POZNATE PEVAČICE: Nakon gubitka majka ostala bez još jedne važne osobe, velika tuga

Pevačica je opisala šta se desilo

Objavljeno: 07.07.2024. 16:17h

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana prošla je kroz veoma bolan i težak period.

Sada je smogla snagu da o tome javno govori, pred kamerama emisije "Premijera - Vikend specijal".

- Mama mi je preimnula pre 45 dana, sada sam došla iz Leposavića davali smo joj 40 dana, a u međuvremenu je umro i Nešin tata. Nismo se još sredili, ali borimo se, oni su sada naši anđeli čuvari - rekla je Cakana pa se osvrnula na odnos koji je imala sa majkom.

Cakani je nedavno preminula majkafoto: RTV Pink printscreen

- Ona je bila vitalna i zdravog uma, a moje sestre i ja smo bile sve vreme uz nju. Nažalost, preminula je od moždanog udara, ali šta je tu je. Ima mnogo toga što je i rečeno i nije rečeno, ali bila je voljena. Ona je nama bila i otac i majka, jer je moj otac rano preminuo - istakla je pevačica.

Cakana je otkrila koliko joj znači podrška supruga:

Cakana o porodičnim tragedijamafoto: Pink printscreen

- On je uz mene uvek i ja uz njega. Iskreno, mnogo mi znači zbog svega što je bio uz mene, ali sećam se kada je bila emisija "Nemoguća misija", kad sam ga uhvatila sa mlađom ženom. Dobro je prošao, to je moglo da bude i gore, ali hvala Bogu to je bila samo šala. Meni je porodica sve i ja sam u braku sa Nešom i to mi je amin. Ja sam verna osoba i volim da imamo ista interesovanja - rekla je Cakana i dodala:

- Sa Nebojšom sam doživela sve, da smo išli svuda i da nismo išli nigde. Neša ima kuću na moru i mi smo stalno u avgustu tamo - navela je pevačica.

Bonus video:

(Espeso/Telegraf/J.G. Prenela: I.R.)