Milica Polskaja, Foto: Printscreen: Instagram/mmm_still_limited_edition

neverovatno

Fatalna Nišlijka je udata za milijardera, a sada objavila vrelu fotku od koje padaju vilice: Popela se na sto, pa..

Milica Polskaja odnela je pobedu na izboru za Mis u Nišu 2010. godine, ubrzo posle toga je napustila Pravni fakultet i preselila se u Dubai.

Objavljeno: 07.07.2024. 09:10h > 09:34h

Milica Polskaja odnela je pobedu na izboru za Mis u Nišu 2010. godine, ubrzo posle toga je napustila Pravni fakultet i preselila se u Dubai.

Lepa Nišlijka je tamo radila kao manekenka, a onda i kao menadžerka u jednom klubu, gde je upoznala svog sadašnjeg supruga, bogatog Kazahstanca, kome još uvek nije otkrila identitet.

foto: instagram printscreen

Upoznali smo se u noćnom klubu u kom sam radila. Prvi put nisam želela da se upoznam sa njim, jer je dva sata pre toga njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom. Njegov drug je ogroman i debeo, i pred kraj on, moj sadašnji muž, pošalje svoju drugaricu da se upozna sa mnom, znači prvo se fotografisao drug, a onda šalje drugaricu. Drugo veče sam ga opet srela u istom klubu. Držao je dve čaše sa šampanjcem i nasmejao se. Ostala sam kratko sa njima, jer je bio prelep. Taman ten, beli zubi, plave oči, sve je to imao. Dala sam mu posle sat vremena svoj broj telefona i malo smo igrali. On me je zvao sutradan na sastanak, da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom drugu ‘ona će meni da rodi sina'“, ispričala je influenserka.

Kako je kasnije ispričala, prvi poljubac se desio na trećem sastanku, iako ju je, prema njenim rečima, odmah na prvom sastanku oduševio svojim džentlmenskim manirima jer se pojavio sa buketom cveća i velikom bombonjerom.

foto: Printscreen Instagram

Ubrzo su započeli vezu, koju su krunisali brakom, a kruna njihove ljubavi su četvoro dece, Filip, Goša, Lav i Sofija. Zbog odluke da ne prikazuje supruga, često se spekulisalo da je reč o starijem čoveku, a onda je Milica počela da objavljuje slike na kojima mu je prekriveno samo lice, te je jasno da je reč o muškarcu njenih godina.

„Doći će i taj dan kada ću pokazati svog supruga, ali za sada ne razmišljam o tome. Svi već znaju kako on izgleda, ali ja ne želim da otkrivam njegov identitet, jer se bavi ozbiljnim poslom. Moj blogerski život je pomalo neozbiljan i samim tim je najbolje za oboje ovako“, poručuje Milica.

Njena nova fotka baca u trans:

Danas Milica ima više od 300.000 pratilaca, a svakodnevno na svojim društvenim mrežama objavlje snimke luksuznog života koji joj je omogućio suprug.

„U tome nema istine da je milijarder. Biznismen je, ima svoju fabriku i to je sve što želim o tome da kažem“, izričita je Milica.

(Espreso/Nova/Prenela T.Š.)