Đorđe Mišina, Foto: Printskrin/RTS

macan

ŽENAMA ĆE POPADATI VILICE KADA VIDE OVOG DASU: Skinuo se naš poznati glumac, svi kažu da je opasan frajer

Kako izgleda na plaži?

Objavljeno: 06.07.2024. 20:54h

Nekoliko domaćih serija, ali i pozorišne predstave u kojima je Đorđe Mišina glumio doprinele su velikoj popularnosti ovog mladog glumca.

U seriji "U klinču" on se pokazao i u ljubavnim scenama i sada važi za jednog od najboljih frajera među mlađim glumcima.

Đorđe je nedavno uživao na odmoru i tada delio fotografije i snimke sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Dame će sigurno naročito biti oduševljene onim kadrovima na kojima je Mišina razgolićen.

Skinuo se Đorđe Mišinafoto: Printscreen:instagram/misina_djordje

Đorđe je jednom prilikom za Espreso otkrio kako je upoznao svoju sadašnju devojku Ninu Perišić, koja je inače glumica.

Đorđe Mišina otkrio za Espreso kako je upoznao svoju devojkufoto: RTS printscreen

– Ninu sam upoznao u pozorištu, tu sam se u nju zaljubio. A tek nakon nekih godinu dana smo se sreli na filmskom festivalu u Herceg Novom, u njenom rodnom gradu, gde su se prosto stvari prirodno desile. I čitavu noć smo proveli zajedno na obali slušajući Olivera Dragojevića i nekako pričali sve što se može reći o našim životima jedno drugome, to se nekako prirodno desilo, i od tada nas dvoje gazimo jako i putujemo po toj zajedničkoj stazi koju smo izgradili i trudimo se da upotpunimo jedno drugo, da dostignemo naše lične i zajedničke ciljeve - ovako je mlada glumačka zvezda Đorđe Mišina jednom prilikom za Espreso otkrio kako je upoznao Ninu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

(Espreso/M.V. )