Pefkohori, Foto: Profimedia, Printscreen

šta se ovo zbiva?

"Možda ne želi da je nađe": Srbi masovno gube burme u Grčkoj, komentari na mrežama pršte (foto)

Ovaj fenomen gubitka burmi možda je posledica opuštenog letnjeg raspoloženja, ali i dalje izaziva smeh i zanimljive priče među turistima

Objavljeno: 06.07.2024. 13:52h > 13:58h

Svake godine, srpski turisti u Grčkoj suočavaju se sa neobičnim fenomenom – gubitkom burmi, najčešće muških. Ovaj problem postaje gotovo tradicionalan deo letnjih priča.

Jedan gospodin je u Fejsbuk grupi "Grčka Info" objavio da je pronašao burmu u Polihronu, na kojoj je ugravirano ime i datum venčanja. "Neka se javi vlasnik-ca. Nakon provere, biće vraćena!" – napisao je.

Ova objava izazvala je mnoštvo šaljivih komentara. "Možda vlasnik/ca ne želi da je nađe," našalio se jedan korisnik. Među komentarima se javila i žena koja je izgubila burmu, ali je ustanovljeno da to ipak nije njena. "Burma je sigurno muška, jer ima ugraviran datum. Čisto kao podsetnik," glasio je jedan od komentara.

Grčkafoto: GRČKA INFO / SCREENSHOT

Jedna gospođa je u svom komentaru konstatovala da je sezona izgubljenih burmi zvanično otvorena, čime je ovaj problem postao predmet šala i diskusija među turistima.

Ovaj fenomen gubitka burmi možda je posledica opuštenog letnjeg raspoloženja, ali i dalje izaziva smeh i zanimljive priče među turistima.

Bonus video:

(Espreso/ Blic/ Prenela M.L.)