Branislav Nedimović i Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

POVUKAO SE!

NOVA OSTAVKA U FSS POSLE NEDIMOVIĆA! (FOTO)

Odlazak posle 16 meseci na funkciji

Objavljeno: 06.07.2024. 12:58h > 13:03h

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je fijasko na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj pošto je ispala kao poslednja u grupi sa dva boda i jednim golom.

Do kraja naredne nedelje biće održana sednica Izvršnog odbora FSS, a na njoj bi glavna tema trebala da bude sudbina selektora Dragana Stojkovića.

Dragan Stojković Piksifoto: Starsport©

Dok ne saznamo konačan rasplet oko Piksija, posle Branislava Nedimovića, usledila je još jedan ostavka u Fudbalskom savezu Srbije.

Prema saznanjima Sport kluba, povukao se Branko Zečević, još jedan potpredsednik koji je na funkciji bio 16 meseci.

Branislav Nedimovićfoto: Starsport©

Sledio je politiku potpredsednika Branislava Nedimovića, na čiji predlog je i stigao u FSS.

Odlazak obojice dovešće pitanje i operativnost rada Odbora za hitna pitanja koji je statutarno oformljen sa pet članova, a spao je na svega tri.

Nenad Bjeković, Branislav Nedimović, Dragan Džajić i Jovan Šurbatovićfoto: Starsport©

To su predsednik Dragan Džajić i potpredsednici Janoš Žemberi i Sandra Sremčević, a za ponedeljak je zakazana sednica koju smo spominjali.

Biće neizvesno održavanje iste jer je za otkazivanje iste dovoljno da jedan od preostalih čanova ne dođe, a operativno telo je i ranije bilo na ivici kvoruma.

Dragan Džajić, predsednik FSS i još uvek selektor Dragan Stojković Piksi i Nenad Bjekovićfoto: Starsport/Peđa Milosavljević

Odbor za hitna pitanja prema najavama bi trebalo da apsolvira ključna pitanja u najavi naredne sezone, a biće i konstituisano i Veće za rešavanje sporova.

Pod uslovom da sednica, zakazana za podne, bude i održana! Odlascima Nedimovića i Zečevića, Izvršni odbor FSS ostao je bez dva člana.

(Espreso/Sport klub/Branko Spasojević/Preneo:V.P)