Voditeljka, Foto: Printscreen Instagram/anaradulovic

mačka

Ženo, kako ti sve uspeva? Voditeljka napustila Srbiju, a rešila da pokaže i čime raspolaže, prava bomba

Voditeljka je mnoge oduševila fotografijom koju je objavila

Objavljeno: 06.07.2024. 11:41h > 19:16h

Ana Radulović rešila je da ljude koji je prate na društvenim mrežama obraduje novom fotografijom i to sa plaže. Voditeljka je vrele, letnje dane rešila da provede kraj mora, a kako vidimo ona uživa.

Radulovićeva je pozirala u kupaćem kostimu koji je istakao njeno vitko telo, a osmeh nije skidala sa lica.

Kao opis ove objave Ana je napisala: "Što se tiče mene, dajte mi more, hlad i mir." Broj lajkova pokazuje da se mnogima dopalo ovo njeno izdanje, a voditeljka nije otkrila tačno lokaciju gde se trenutno nalazi.

Pored atraktivnog fizičkog izgleda i uspešne karijere koju gradi, Ana je uvek isticala da joj je obrazovanje bilo veoma važno.

"Znala sam oduvek da želim da imam završen fakultet, nekako zbog sebe, ali u tom trenutku sam izabrala da to bude ekonomija jer mi je to bila podloga za dalje da lakše izaberem čime ću se baviti, međutim novinarstvo sam krenula spontano i pronašla se, prelepo se osećam u ovom poslu i ne bih ga menjala ni za šta", kazala je voditeljka za Espreso.

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Printscreen/Instagram/ana.radulovic
FOTO: Amir Hamzagic/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: M.M./ATAImages

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

(Espreso/B.S.)