Ekaterina Kornilova, Foto: east2west news / WillWest News / Profimedia

detalji

Novo otkriće o trudnici koja je poginula kada je BMW sleteo sa 3. sprata: Sumnja se da je u kolima bila sa...

Na svojim ličnim nalozima na društvenim mrežama, Katja i Aleksej su pokazali idilu - putovanja, šetnje zajedno, odlazak u restorane. Ali u stvarnosti nije sve bilo tako glatko,

Objavljeno: 06.07.2024. 11:28h

Trudna Ekaterina Kornilova poginula je kada je BMW sleteo sa trećeg sprata tržnog centra u Krasnodaru. U autu je sa njom bio njen 10-godišnji sin Dima, dok je njen ljubavnik Rafael A. vozio. Na licu mesta nisu pronađeni tragovi kočenja, a BMW je probio barijeru i pao na kolovoz. Putnici u automobilu nisu imali praktično nikakve šanse da prežive, uprkos naporima lekara.

Ekaterina je bila u drugom stanju u trenutku nesreće, a sada su se pojavile informacije da je iza sebe imala još jedan brak.

Ona je bila iz Perma, u mladosti je radila u fabrici. Ekaterina se 2011. godine udala prvi put i tada je uzela prezime Zailer.

Međutim, bračni život nije dugo potrajao. U njen život je ušao Aleksej, mlad, energičan muškarac. Oboje su prodavali dijetetske suplemente, sanjali o lepom i udobnom životu. Ekaterina se razvela i ponovo zablistala u beloj haljini udavši se za Alekseja. Ubrzo im se rodio sin Dima, a par je odlučio da ode u Stavropolj.

"Tamo je Katja ponovo našla ljubavnika, mladog zgodnog momka, nekoliko godina mlađeg od nje. I tada je Aleksej prvi put bio prevaren, ali je imala talenat da ubeđuje ljude. Počeo je obračun među ljubavnicima, ali momak je bio mlad i nije planirao da se oženi njome, jednostavno je otišao", rekao je prijatelj porodice koji je razgovarao sa njima u Stavropolju.

Nakon toga su se preselili u Krasnodar, gde je Ekaterina živela pre smrti.

Na svojim ličnim nalozima na društvenim mrežama, Katja i Aleksej su pokazali idilu - putovanja, šetnje zajedno, odlazak u restorane. Ali u stvarnosti nije sve bilo tako glatko. Supruga je započela romantičnu vezu sa njihovim zajedničkim prijateljem, krasnodarskim biznismenom Rafaelom A. Novi ljubavnik je iza sebe imao 15 godina upotrebe droge, ali je bio čist. Otvorio je rehabilitacioni centar za zavisnike u Krasnodaru.

Ekatarina Kornilovafoto: east2west news / WillWest News / Profimedia

"Komunicirali su, tako se i dogodilo. Rafael je imao mnogo ljudi, ali do braka nikada nije došlo. A kada se Katja pojavila, rekao je da je postao najsrećniji", rekao je njegov blizak prijatelj.

Katja je u međuvremenu nastavila i sa svojim porodičnim životom. Pre četiri meseca je saznala da je trudna, a njen muž Andrej bio je presrećan - nosila je devojčicu. Međutim, on je počeo da sumnja da dete koje nosi nije njegovo, pa je nedavno platio DNK test kako bi to saznao.

Nažalost, trudna Ekaterina i njen sin poginuli su zajedno sa njenim ljubavnikom.

U toku je istraga nesreće.

Rafael je sahranjen na groblju u Krasnodaru, dok su tela Ekaterine i njenog sina prebačena u Perm, rodno mesto majke.

Međutim, njen suprug i rođaci nisu hteli da otkriju kada će biti sahranjeni.

Podsetimo, do jezive nesreće je došlo 25. juna. Mediji su odmah spekulisali da je između Rafaela i Ekatarine došlo do velike svađe zbog čega je muškarac pobesneo i prošao kroz ogradu tržnog centra.

Sa njima je poginuo i Ekatarinin 10-godišnji sin kojeg ima iz braka sa sadašnjim mužem Aleksejem.

Vlasti su nakon tragedije u tržnom centru "Galerija" tražili od vlasnika da uvedu dodatne mere bezbednosti na parkingu.

Bonus video:

(Espreso/Telegraf.rs/ Prenela M.L.)