Pevačica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

pogledajte

Hrvatska bila u transu zbog poznate Srpkinje: Orila se ova pesma, a evo kako je ona sve objasnila

Pevačica je zajedno sa Splićanima u jednom od najpopularnijih gradskih klubova pevala numeru "Zbog jedne ljubavi"

Objavljeno: 06.07.2024. 09:18h

Srpska pevačica Sandra Prodanović, poznatija pod umetničkim imenom Sandra Afrika, još jednom je oduševila svoju publiku u Splitu.

Na nastupu koji je održala pre nekoliko dana, Afrika je zajedno sa Splićanima u jednom od najpopularnijih gradskih klubova pevala numeru "Zbog jedne ljubavi" koju na utakmicama često izvodi Torcida, a koja predstavlja svojevrsnu himnu Hajduka!

Pesma koja i po muzici i po tekstu zvuči kao nešto što možete da naručite u kafani - ili klubu u kakvim Sandra peva - već godinama je jedna od najpopularnijih navijačkih pesama u regionu.

Zbog toga je i srpska pevačica odlučila da je zapeva, a nije joj prvi put da publiku u Hrvatskoj obraduje nekim lokalnim hitom koji publika veoma dobro zna.

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: ATA images
FOTO: ATA images

"Volim da tamo gde nastupam publiku iznenadim nekom autentičnom numerom iz tog regiona. Ovoga puta sam bila u Splitu, pa sam se dosetila da im otpevam himnu Hajduka, tačnije navijača tog kluba. Ne verujem da će mi srpski navijači zameriti na tome, tim pre što ću se uvek odazvati i njihovom pozivu i rado bih zapevala i njihove himne", rekla je Sandra Afrika nakon nekog od prethodnih gostovanja u Splitu.

Bonus video:

(Espreso/Mondo/Dušan Ninković/prenela:B.S.)