Foto: Privatna arhiva

predobra

NAŠA PEVAČICA JE LEPOTICA: A pogledajte koliko je izazovna njena starija sestra, prava bomba

Uživaju u Hrvatskoj.

Objavljeno: 06.07.2024. 06:40h > 19:17h

Atraktivna pevačica Bojana Radovanović ovog leta je već pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu i kadrovi koje je objavila na društvenim mrežama izazvali su brojne pozitivne komentare fanova ove popularne pevačice.

Ali ne samo da je Bojana lepa i zgodna. Takvi komplimenti definitivno idu i uz njenu stariju sestru Anastasiju Radovanović.

Bojana sa sestrom trenutno uživa na odmoru u Hrvatskoj, a sa svojim pratiocima je podelila i fotografiju sa Anastasijom. Bojana inače ima 19 godina, a Anastasija 22, a za letnje kombinacije u kojima su prošetale izazvale su oduševljene pratilaca na mrežama.

FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva

Da podsetimo da je Bojana Radović duo sa Davidom Radosavljevićem. Njih dvoje su pokupili velike simpatije publike nakon festivala "Pesma za Evroviziju" na kojem su se predstavljali sa pesmom "No no no".

Ovako izgleda Bojanina sestra, Anastasijafoto: Privatna arhiva

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

(Espreso/M.V. )