savet
Jedostavan trik da umutite čvrst šlag: Filovanje omiljene torte će sada biti mnogo lakše
Čvrst i ukusan šlag nije nešto što uvek pođe za rukom, ali postoji trik sa kojim ne možete da pogrešite!
Savršeno čvrst i ukusan šlag koji možete da koristite za najrazličitije deserte je više nego ključan sastojak. Saznajte i šta da radite kada vam je šlag previše tečan.
Kroz par koraka dobićete šlag kakav do sada niste napravili, a ovaj trik malo ko zna. Pogledajte u videu kako se pravi!
Jednostavan trik da se umuti čvrst šlag Instagram/homeharmonytips
U zagrejani tiganj na jakoj vatri sipajte 60 ml slatke pavlake i promešajte. Odmah zatim sipajte 1 kašiku šećera u prahu i opet promešajte. Dodajte i 1 kašiku kukuruznog skroba i sve zajedno mešajte par minuta.
Tu smesu umešajte u preostalu slatku pavlaku i mutite mikserom na jakoj brzini. Dobićete najčvršći šlag ikada.
Bonus video:
(Espreso/Stvar ukusa/Prenosi A.M.)