recept
OVO JE NAJBRŽA VEČERA KOJU ĆETE SPREMITI ZA 10 MINUTA: Toliko je ukusno da ćete ga spremati svaki dan
Preuksna večera oko koje će se ukućani otimati, a možete je praviti i gostima
Pitate se kako napraviti krompir ukusno, kreativno i lako? Uz ovaj recept pripremićete neverovatnono jelo koje će se svideti svima! A za takav rezultat ne morate trošiti puno vremena i truda, jer se sprema vrlo jednostavno!
Sastojci :
Krompir 4-5 kom.
Crni biber, paprika, sušeni beli luk
Maslinovo ulje
Jaja 4 kom.
Pavlaka 200 gr.
Mladi luk
Čeri paradajz
Sol
Kobasica
Sir 100 gr.
Peršun
Priprema:
Krompir isečete na krugove, da dobijete izgled malo debljeg čipsa. Zatim poređate u posudu za pečenje, začinite i pouljite vaš krompir, pa dobro promešate i stavite da se peče na 200 stepeni, 2 minuta.
Umutite 4 jaja i pavlaku, pa ubacite mladi luk, čeri paradajz, začinite, sve lepo promešate i prelijete preko pečenog krompira.
Na kraju preko svega seckate kobasicu i narendate kačkavalj.
Sada opet vratite u rernu na 180 stepeni još 15-20 minuta.
Bonus video:
(Espreso/Stil/Prenosi A.M.)