Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

oduševilE SU mnoge

PUNE KO BROD, A LETO PROVODE NA OMILJENOJ DESTINACIJI SRBA: Golišava izdanja ove DVE BOMBE izazivaju SRČANE SMETNJE

Uživaju u vožnji skuterom Egejskim morem

Objavljeno: 29.06.2024. 18:29h

Loren Sančez i Džef Bezos ne gube vreme pa uveliko troše dane leta uživajući na omiljenoj destinaciji velikog broja Srba. U njihovom društvu viđena je i Kim Kardašijan, dok je pojavljivanje ovog muškarca sve začudilo.

Poznati par uživao je u vožnji skuterom Egejskim morem koje obilaze njegovom jahtom - najskupljom na svetu. Loren Sančez i Džef Bezos koji su se verili u maju 2023. proveli su dan na tom luksuznom brodu sa Kim Kardašijan koja je u Grčku stigla sa prijateljima.

Kim je veoma bliska sa osnivačem "Amazona" i njegovom verenicom, kao i cela njena porodica. Bila je sa ovim parom 2022. na koncertu Bijonse, pa su u septembru prošle godine viđeni na večeri u Njujorku gde im se pridružlla i Niki Hilton. Njihovoj družini pridružila se kasnije i Ivanka Tramp.

Ne gube vreme pa uveliko troše dane leta uživajući na omiljenoj destinaciji velikog broja Srbafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sa Loren i Bezosom koji su pre dve nedelje stigle na Mikonos, na odmoru uživa i njen bivši muž Toni Gonzales sa svojom suprugom. Svi zajedno su nedavno slavili fakultetsku diplomu Nika, kog je bivša TV voditeljka dobila sa Gonzalesom, NFL zvezdom.

Bivši i sadašnji partneri se odlično slažu i iako u tome nema ičega lošeg, takva situacija je ipak retkost.

Uživa u vožnji skuterom Egejskim moremfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sančez i Toni dobili su sina Nika 2001. godine. Nakon razvoda on se ponovo oženio bilo je to 2007.

Loren Sančez ima i sina Evana Vajtsela (16) i ćerku El (16) koje je dobila sa Patrikom Vajtselom. Bivši par venčao se 2005, a razveli su se 2019. Postigli su dogovor da imaju zajedničko starateljstvo nad decom.

Ne gube vreme pa uveliko troše dane leta uživajući na omiljenoj destinaciji velikog broja Srbafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dok je razvod bio u toku, ona i Bezos objavili su da su u vezi. Milijared je tada najavio i da se razvodi od supruge Mekenzi Skot sa kojom je bio 25 godina u braku. Vest o veridbi bivše TV voditeljke i jednog od najbogatijih ljudi na svetu objavljena je u maju prošle godine.

Bonus video:

(Espreso/Blic žena/Jelena Milenković/prenela:B.S.)