Košarkaši Crvene zvezde i Partizana, Foto: Espreso/Tamara Trajković

zanimljivo

ZVEZDA I PARTIZAN ŽELE MVP MEGA IGRAČA?

Pa, ovo bi bilo ludo pojačanje ako bi ga doveo jedan od dva ljuta rivala

Objavljeno: 26.06.2024. 18:41h

Sve više se spekuliše o klupskoj budućnosti Saše Vezenkova. Bugarski košarkaš je nedevno izjavio kako želi da ostane u NBA ligi, međutim, ne pita se samo on, nego i njegov sadašnji klub - Sakramento Kings.

Ako bi se vraćao u Evropu, gde već ima iskustva - bio je član Olimpijakosa koji je bio odskočna daska za najbolju ligu na svetu u kojoj trenutno igra, kao prva opcija - pominje se povratak upravo među crveno-bele.

Saša Vezenkov u duelu sa Danteom Egzumom foto: Starsport

Ako nekadašnji MVP Evrolige odluči da se vrati u Evropu, Panatinaikos se pokazao kao klub sa najvećom platežnom moći u ovom trenutku i Ergin Ataman je u svom poslednjem obraćanju medijima upitan o potencijalnom angažmanu Vezenkova.

- Hajde da postavimo stvari ovako. Svi u Evropi znaju koliko je Vezenkov sjajan igrač. Ako bi odlučio da se vrati u Evroligu danas, dobio bi ponude svih 18 timova - jasan je bio Ataman, a zatim je nastavio:

- Nismo poslali zvaničnu ponudu, ali postoje razgovori. Svi pričaju sa svima. Mislim da je to vrlo prirodno. Kao što sam rekao, Vezenkov je verovatno od strane svog agenta ponuđen mnogim velikim klubovima u Evropi. Važna stvar ovde je igračeva odluka.

Bonus video:

(Espreso/Iva Krga)