Foto: Printscreen/Tiktok/ katielondon00

objasnila

ELMA JAVNO OTKRILA KAKO JE BITI LJUBAVNICA OŽENJENOM MUŠKARCU: "Govorio mi je ovo za ŽENU, pa sam ga zatekla sa..."

Elma opisuje kako su se stvari brzo razvijale, od neobaveznih poruka do telefonskih razgovora i dogovora za kafu.

Objavljeno: 26.06.2024. 13:20h

Na Instagramu je nedavno objavljena potresna priča Elme, koja je otvorila dušu o svojoj ulozi ljubavnice i uputila snažan apel ženama koje su možda u sličnoj situaciji. Njena priča nudi dubok uvid u početak, tok i bolnu stvarnost veze s oženjenim muškarcem.

-Sve je počelo kao neobavezna komunikacija preko društvenih mreža. On je bio šarmantan, ponudio mi je podršku i brzo smo se zbližilič. U to vreme, bila sam emocionalno ranjiva, možda i nesvesna toga, ali njegovo prisustvo u mom životu je postalo sve značajnije.

Elma opisuje kako su se stvari brzo razvijale, od neobaveznih poruka do telefonskih razgovora i dogovora za kafu.

-Bio je fascinantan, slušao me je, davali smo si savete, smejali se zajedno. Delovalo je kao da je upravo on osoba koju sam oduvek tražila, ističe Elma. Jednog dana je pokušao da me poljubi. Bio je trenutak strasti koji me je iznenadio, ali i privukao.

Govorio mi je da je njegov brak mrtvo slovo na papiru, da su on i supruga samo cimeri koji čekaju pravi trenutak za razvod, nastavlja Elma. Rekao mi je da je naš susret sudbinski i da sam ja nešto što je dugo čekao.

foto: Profimedia

Elma je otkrila da je tokom njihovog vremena zajedno, ona bila ubeđena da drži sve konce u svojim rukama. Govorio mi je da sam jackpot, da me vidi drugačije od svih, da sam jedinstvena. Pričali smo o stvarima o kojima nisam nikada s nikim pričala, priseća se Elma.

Međutim, Elma je počela primećivati znakove koji su ukazivali na to da je njegova priča možda samo deo većeg problema.

-Viđala sam ga s drugim ženama, on bi to opravdavao kao prijateljstva ili poslovne sastanke. Verovala sam mu više nego svojim očima, dodaje.

Kroz svoje iskustvo, Elma je ohrabrila žene da se suoče s istinom i prepoznaju znakove manipulacije:

-Uvek mislite da imate kontrolu, ali istina je da ste u zacaranom krugu. Vreme prolazi, a papiri se ne rešavaju.

Bol se samo produbljuje, upozorava Elma:

-Ne možete spavati, osećate fizičku i emocionalnu bol. Ne krećite u ovo. Dođite sebi dok još imate snage.

Na kraju, Elma je istakla da je vreme da žene prepoznaju svoju vrednost i ne dopuste da budu simptom nečijeg lošeg braka.

-Neće se rastati. Možda vas voli, možda nekad i misli na vas, ali njegov život je već isplaniran s nekim drugim. Ne zadržavajte se u ruševinama nečijeg života, zaključila je svoju priču.

Elmina iskrena ispovest na društvenim mrežama naišla je na veliki odjek, inspirišući mnoge žene da razmisle o svojim odnosima i donesu hrabre odluke za svoju budućnost.

(Espreso/blic žena/prenela P.V)