Automobil, Foto: Printscreen/TIKTOK/@NEMANJAKOSTIC53

nesvakidašnja scena

GASTABAJTER "PROTERAO" DŽIP KROZ STEPENICE, LJUDI U ŠOKU POSMATRALI: "Dođe seljak iz inostranstva u grad..." VIDEO

Objava je izazvala veliki broj negativnih komentara.

Objavljeno: 23.06.2024. 21:16h

Banjaluka je ovih dana svedok neobičnog i kontroverznog događaja koji je postao viralan na društvenim mrežama. Na TikToku je objavljen video koji prikazuje džip kako se spušta niz stepenice, izazvavši lavinu reakcija i osuda.

Incident se dogodio u Banjaluci, gde je vozač odlučio da svoj džip vozi niz stepenice, ignorišući potencijalne opasnosti i posledice. Snimak prikazuje džip kako polako, ali odlučno prelazi svaku stepenicu, dok prolaznici u neverici posmatraju i snimaju ovaj nesvakidašnji prizor. Na vrhu stepeništa, verovatno prijatelji vozača, skaču, pevaju i navijaju dok se automobil spušta niz stepenice.

Objava je izazvala veliki broj negativnih komentara. Korisnici TikToka nisu krili svoje nezadovoljstvo i zabrinutost zbog neodgovornog ponašanja vozača. Jedan od komentara glasi: "Ovo je opasno i neodgovorno! Mogao je nekoga povrediti." Drugi korisnik dodaje: "Sramota za naš grad. Nadam se da će biti kažnjen."

"Vani drhte od straha, a ovde se bahate"

Ipak, najveći broj komentara se odnosio na to što je na snimku evidentno da su tablice luksuznog automobila nemačke. Na osnovu toga, mnogi su u komentarima zaključili da se radi o "divljanju gastarbajtera".

"Dođe seljak iz inostranstva u grad, treba ga policija dobro pendrekom po bubrezima", "Šta će drugo dijasporska bagra raditi? Vani drhte od straha, a ovde se bahate", "Ja mu platim gajbu pivo da to uradi u Nemačkoj", bili su samo neki od komentara.

Bonus video:

(Espreso/Blic/Preneo D.M.)