Dragan Stojković Piksi tokom utakmice Slovenije i Srbije, Foto: DAMIEN MEYER / AFP / Profimedia

ne valja!

SLOVENIJA ZAGORČAVA ŽIVOT SRBIJI... (FOTO)

Problem za "orlove"

Objavljeno: 22.06.2024. 11:17h

Engleska četiri, Danska i Slovenija dva, a Srbija jedan - stanje na tabeli C grupe Evropskog prvenstva u Nemačkoj posle dva kola.

"Gordi Albion" igra sa "zmajčekima" u utorak od 21.00 u Kelnu, dok će u Minhenu istog dana i u isto vreme snage odmeriti Skandinavci i "orlovi."

- Biće neverovatna utakmica, u to sam siguran. Oni imaju izvanredne igrače na svim pozicijama, ali jednako je uzbudljivo to što mi imamo sjajan tim i što imamo priliku da protiv njih pokažemo šta umemo. Znam da možemo da ih iznenadimo, radujem se toj utakmici - rekao je Benjamin Šeško.

Benjamin Šeško (levo) na utakmici Slovenije i Srbijefoto: Silas Schueller/DeFodi Images / imago sportfotodienst / Profimedia

Napadač Slovenije nastavio je u istom tonu.

- Dosad smo igrali odlično, moramo da nastavimo u istom ritmu i siguran sam da ćemo zablistati. Možda Engleska trenutno nije na svom najboljem nivou, ali i dalje su odlični. Ipak, sada je najbolja prilika da igramo s njima - istakao je Šeško.

Benjamin Šeško (desno) na utakmici Slovenije i Srbijefoto: Philippe Ruiz / Xinhua News / Profimedia

Imao je i poruku za kraj.

- Ponosan sam što sam deo ovog tima, što sam tu, što imam priliku da napredujem. Ovo je važno za moju karijeru - zaključio je Šeško.

Bonus video:

(Espreso/Veljko Petrović)