Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport

ogroman potencijal

ZVEZDA DOVODI SINA ČUVENOG SRPSKOG FUDBALERA! Talenat raskida ugovor i dolazi na Marakanu (FOTO)

Crveno-beli ispuniće višemečnu želju

Objavljeno: 20.06.2024. 11:21h > 11:23h

Crvena zvezda je stavljena na čekanja oko Mihajla Cvetkovića, ali je osigurala potpis drugog supertalenta iz Superlige Srbije.

Mihajlo Cvetkovićfoto: Starsport©

Lazar Jovanović, sin Milana Laneta Jovanovića narednih dana potpisaće trogodišnji ugovor sa crveno-belima, saznaje Mozzart Sport.

Beograđani će momka rođenog 2006. godine dobiti po simboličnoj ceni jer su zastupnici ofantivca još tokom srede obavestili Vojvodinu da raskidaju ugovor.

Milan Lane Jovanović slavi gol protiv Nemačke na Svetskom prvenstvu 2010. godine u Južnoj Africifoto: EPA/Robert Ghement

Na to imaju pravo jer Novosađanu nisu uspunili klauzulu po kojoj su se obavezali da 17-godišnjak počne 10 utakmica u nacionalnom prvenstvu.

Bivši prvak Evrope i sveta ispuniće višemesečnu želju jer je Lazar bio visoko kotiran kod sportskog sektora i generalnog direktora Zvezdana Terzića.

Lazar Jovanović u dresu Vojvodinefoto: Starsport©

Do pre mesec dana nije bio realno da se razmišlja o dovođenju Jovanovića jer je bio najskuplji pojedinac u redovima tima sa "Karađorđa."

Ipak, usledila su smetnje na vezama "stare dame" i ofanzivca što je bio signal čelnicima Crvene zvezde da reaguju.

Lazar Jovanović u dresu Vojvodinefoto: Starsport©

Na Marakani veruju da će Lazar biti investicija koja će se isplatiti, a posebno što oko njegovog potencijala vlada konzenzus odgovnornih u Ljutice Bogdana.

Biranim rečina o Jovanoviću pričao je i Nenad Milijaš, trener omladinaca crveno-belih.

Nenad Milijašfoto: Starsport©

Novosađanin je prošle sezone u svim takmičenjima odigrao 17 mečeva uz po jedan pogodak i asistenciju, ali je na terenu proveo samo 270 minuta.

Omladinskog reprezentativca Srbije čeka paklena konkiurencija i teško je pretpostaviti koliko će Vladan Milojević imati prostora da mu ukaže šansu.

Vladan Milojević (desno)foto: Starsport

Sin Laneta Jovanovića najbolje se snalazi na poziciji desnog krila, a kao starter na tom mestu predviđen je Puma Rodrigez.

Bonus video:

(Espreso/Mozzart Sport/D.N/Preneo:V.P)