Stefan Popović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SVE PODELIO JAVNO

OMILJENI VODITELJ RTS-A POKAZAO OCA: Svi kažu da NEVEROVATNO LIČE

Da li će danas da slave?

Objavljeno: 20.06.2024. 09:06h

Poznato je da je voditelj RTS-a Stefan Popović odrastao u Australiji. On već nekoliko godina živi u Srbiji i vodi neke od najpopularnijih zabavnih emisija javnog servisa.

Prošle nedelje je završena sezona emisije "Jedan dobar dan" i Stefan konačno ima priliku malo da odmori od posla, a ovih dana on, kao i cela Evropa, na propušta utakmice fudbalera u Nemačkoj.

– Jedna velika ekipa Srba iz Australije, drug ima kuću negde blizu Ljiga, i on će uzeti veliki ekran, biće tu prase na ražnju, piće sa drugarima i tamo ćemo gledati prvu utakmicu prvog Engleske. Ekipa kreće u nedelju iz Beograda i to će biti prva prilika da se opustim - otkrio je Stefan za Espreso uoči utakmice Srbije sa Engleskom, koju su naši fudbaleri izgubili.

Otac Stefana Popovićafoto: Printscreen Instagram/stefpop

Na istom mestu Stefan će biti i danas i gledaće utakmicu Srbije i Slovenije. Samo će ovog puta u njegovom društvu biti i njegovi roditelji, koji su stigli iz Australije.

– Roditelji stigli - objavio je na "Instagramu" Stefan snimak na kom nazdravlja sa svojim tatom.

Inače, da pomenemo da se Stefanov otac zove Dragan.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

(Espreso/M.V.)