Milan Đorđević, Foto: Facebook/Niška Inicijativa

nastavlja se potraga

9 DANA NI TRAGA NI GLASA O NESTALOM MILANU IZ NIŠA: Fokus policije je trenutno ova lokacija

Milan je nestao prošle nedelje u ponedeljak, otkada mu se gubi svaki trag

Objavljeno: 18.06.2024. 10:50h

O nestalom Nišliji, Milanu Đorđeviću koji je poslednji put viđen 10. juna kod Planinarskog doma na Bojaninim vodama još uvek nema zvaničnih informacija.

Kako saznaje novinarka Kurira predeo oko Suve planine je više puta pregledan ali do sada nije pronađen nijedan trag. Na terenu je i ovog jutra bila novinarka Kurir televizije Emilija Andrejević koja od prvog dana prati potragu i stalno je u kontaktu sa porodicom nestalog Milana.

Milan Đorđevićfoto: Facebook/Niška Inicijativa

- U toku je deveti dan potrage, a do sada nema nikakvih zvaničnih informacija. Ja sam na terenu od prvog dana potrage, a kako kažu roditelji i brat nestalog Milana, potraga je i dalje, kao da je prvi dan. Apsolutno nije pronađen nijedan zvanični trag, a policije već nema tri dana na izletištu u Bojaninim vodama. Kako saznaje Kurir, policija i ostale nadležne službe sada pretražuju deo oko Suve planine, ali ne na samim Bojaninim vodama, već u predelu oko sela u blizini izletišta. Međutim, sama porodica i prijatelji su već deveti dan, kao što sam već i napomenula, svakodnevno na samom terenu gde se mi trenutno nalazimo - rekla je novinarka Kurir televizije.

- U proteklih dana imali smo bezbroj informacija o tome kako su pronađeni novi tragovi, kako je ih neko video, međutim ništa od toga nam još uvek zvanično nije potvrđeno. U petak prošle nedelje potrazi se priključila i vojna policija sa psima, kao i šumarska i lovačka društva, ali čak ni psi ni dronovi nisu došli do nekih novih informacija. Pregledane su sve litice koje su planinarima bile nepristupačnije, te su one na taj način pregledane uz pomoć dronova.

Milan je nestao prošle nedelje u ponedeljak, otkada mu se gubi svaki trag. Svoj automobil je ostavio kod planinarskog doma na Bojaninim vodama, a sa njega su uzeti tragovi za analize.

Bonus video:

(Espreso/Kurir/Milan Rašević/Prenela: N.J)