Ceca Ražnatović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

mnoge interesuje

DRAGANA ČESTITALA CECINOJ ĆERKI UDAJU, A SADA SE I ONA OGLASILA: Evo šta misli o njenom GESTU

Pevačica je govorila o koleginici

Objavljeno: 17.06.2024. 14:55h

Godinama se govori o odnosu Cece Ražnatović i Dragane Mirković, međutim, Mirkovićeva je pre nekoliko dana javno čestitala venčanje Cecinoj ćerki, Anastasiji Ražnatović.

"Bilo mi je jako drago, to je stvarno lep gest i samo lud čovek u tome može da vidi nešto loše. Naprotiv, Bogu hvala tako i treba i to su neke lepe stvari. Žena je čestitala nešto što je lepo i što je bitno za moju porodicu i hvala Dragani puno", rekla je Ceca.

Ražnatovićeva se osvrnula i na priče koje su se pojavile vezane za Draganinu pesmu "Pitaju me u mom kraju", za koju se saznalo da je ona želela da je snimi.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Ja to nikad nisam ni krila, nije samo Draganina pesma, nego izađe nešto ili mi Marina otpeva šta su napravili i ja kažem 'Pa to je bre za mene'. I ona mi uglavnom kaže 'Šta je bre tebi, ne može sve za tebe bre, jesam ti napisala super pesme, šta bre hoćeš?!'. Istina, i to za Draganu, kada sam čula 'Pitaju me u mom kraju' rekla sam: 'Futo, pa ovo je za mene. Nije za tebe, za Draganu, jesi gluva?'", rekla je Ceca za medije.

Bonus video:

(Espreso/Telegraf/prenela:B.S.)