Ova mlada je neverovatna, Foto: PrintScreen/ Instagram/ lovestoriestv

morate znati

UMESTO POKLONA ZA VENČANJE MLADA TRAŽILA OVO: Na meti kritika zbog onoga što ZAHTEVA OD GOSTIJU- ljudi se FRAPIRALI

Premašili su planirani budžet za venčanje i planirali su da troškove pokriju novcem koji budu dobili

Objavljeno: 18.06.2024. 06:30h

Da neveste umeju da budu pomalo komplikovane i insistiraju na kojekavim različitostima, nije uopšte strano, ali potezi ove mlade izazvali su oštre kritike na društvenim mrežama.

Naime, na društvenoj mreži Fejsbuk postoji grupa koja govori o budžetima za venčanje, pa je buduća mlada odlučila da im se obrati i pita za savet kako da od svojih zvanica za poklon traži novac, a ne neke druge materijalne stvari.

Sa svojim verenikom je u dugogodišnjoj vezi, zajedno imaju trogodišnje dete i odavno su skućeni, što je zapravo i razlog zbog kog im treba isključivo novac, jer su svim drugim stvarima već opremljeni.

- Problem mi je da im kažem da nam nisu potrebni pokloni za venčanje, već da bismo želeli novac za medeni mesecfoto: Profimedia

Venčanje je planirano da se održi na farmi u Alabami, a što se datum više približavao, u njoj je sve više rasla anksioznost jer nije znala kako će na to reagovati njihovi gosti.

,,Problem mi je da im kažem da nam nisu potrebni pokloni za venčanje, već da bismo želeli novac za medeni mesec. Osećam se zbunjeno i ne želim da zvučim grubo. Molim vas da mi pomognete," napisala je nevesta, a preneo portal "Tyla".

Kako je navela, premašili su planirani budžet za venčanje i planirali su da troškove pokriju novcem koji budu dobili.

,,Umesto poklona za venčanje, mlada i mladoženja vas mole da poklone stavite u koverat," glasio je tekst na pozivnicama.

Malo je reći da je po njoj bila osuta paljba u komentarima.

,,Nemoj da tražiš ni novac ni poklone. Ne postoji pravi način da tražiš novac ili poklone. Kraj priče," napisao je jedan od članova grupe.

,,Nemoj ništa da govoriš, samo ostavi žiro-račun na pozivnici," dodao je oštro drugi.

Dok su drugi osipali paljbu, među članovima grupe bilo je i onih koji o tome ne misle ništa loše. Šta vi mislite?

BONUS VIDEO:

(Espreso / Alo / Prenela: I.O.)