Ilustracija, Foto: Printscreen/Twitter/zoranceran2

ispovest

"MOJ TATA JE LJIGAVI BOGATAŠ KOJI IMA SE*SUALNE ODNOSE SA SAMO MLAĐIM DEVOJKAMA": Sela sam mu u KRILO, a onda...

Ova 26-godišnjakinja otkrila je kako su se njeni roditelji razveli pre dve godine, otkada njen 57-godišnji otac redovno izlazi na ljubavne sastanke samo sa mladim ženama

Objavljeno: 16.06.2024. 10:07h

Jedna mlada, neimenovana žena nedavno je na poznatom forumu Reddit ispričala kako se osvetila ocu zbog njegove romanse sa mnogo mlađom devojkom, koja je čak mlađa i od nje same. Naime, ova 26-godišnjakinja otkrila je kako su se njeni roditelji razveli pre dve godine, otkada njen 57-godišnji otac redovno izlazi na ljubavne sastanke samo sa mladim ženama.

"Moj tata postao je ljigavi bogataš koji izlazi sa mladim devojkama, a zbog toga se moja mama oseća kao da ne vredi ništa. On i njegova sadašnja devojka Beki (25) imaju toliko očigledno lažnu vezu da me je to nateralo da se zapitam kako on uopšte vidi i doživljava žene", napisala je ova devojka na samom početku svoje ispovesti.

Razlika u godinama između njenog oca i njegova partnerke je užasava, a ona mu je to čak otvoreno i rekla, uz opasku da joj je veoma neprijatno što ima devojku mlađu od nje. "Umorna sam od njegovog nepoštovanja i odbacivanja mojih osećanja. Ako on u tome ne vidi problem, onda pretpostavljam da ni meni ne treba da bude problem taj generacijski jaz", dodala je i rešila da mu priredi nezaboravnu osvetu.

Kada je njen otac priredio baštensku zabavu za Bekin rođendan, na koju je pozvao brojne prijatelje i poslovne partnere, ova mlada dama povukla je neočekivan potez!

foto: Rafal Strzechowski / Free / Profimedia

"Odlučila sam da na zabavu dođem sa starijim muškarcem. Koliko on ima godina? On ima 62 godine, a zvaćemo ga "Džo". Ako je već tatina devojka mlađa od mene, prikladno je da moj novi dečko bude stariji od njega! Rođendan je počeo, ponašam se najbolje što mogu pred ocem i njegovim prijateljima, pravim se kako sve to podržavam i kako mi je njegova veza u redu, a potom se pojavio moj "novi dečko". Iskreno, bilo je divno upoznavati sve njegove prijatelje s mojim "dečkom" i gledati njihove zbunjene izraze lica", ispričala je.

"Rekla sam mu: 'Šta nije u redu, tata? Ne izgledaš dobro. Beki, donesi tati lekove za srce, ovaj rođendan je previše za njega!' A, onda sam sela Džou u krilo, htela sam da budem besramna kao njegova devojka koja je visila stalno po mom tati. Nisam se osećala dobro dok sam to uradila, ali vredelo jer jer sam gledala kako moj tata zapravo odbacuje Beki od sebe, što je uništilo njen poseban dan. Ne mogu rečima da opišem koliko je zadovoljstvo bilo gledati ga kako se ljuti s druge strane stola, ali šta je mogao da kaže kada je radio isto to? Pre nego što je uspeo da me kritikuje, otišla sam sa Džoom jer me je vodio "na privatnu vožnju brodom. Tata me sada zove svaki dan bez prestanka, a ja ga ignorišem. Međutim, poslala sam mu poruku da mi preporuči lekove za erektilnu disfunkciju kako bih mogla da ih kupim za Džoa. Zadovoljna sam osvetom i nadam se da sada shvata kako sam se ja osećala", objasnila je.

Ona je na kraju istakla da se nada da je njenog oca ovaj potez naučio lekciju o tome kako d atreba poštovati žene. "Ne sviđa mi se ideja da moj tata tretira drugo ljudsko biće kao seksualni objekt i još da to sve radi pred mojim očima. To je tužno. Ako on već želi da bude sa nekom mlađom u takvoj vezi , jasno je da ne mogu da ga sprečim, ali da li puno tražim ako želim da pokaže malo poštovanja prema svojoj ćerki i da je drži podalje od mene", upitala ne kraju.

(Espreso/blic žena/prenela P.V)