OBRATITE PAŽNJU
OVO JOVANA JEREMIĆ JEDE ZA TELO ZATEGNUTO KO PRAĆKA: Lekari ga preporučuju kao LEK, a njoj za 7 DANA SKINULO VIŠAK
Ona osim što redovno delili fotografije iz teretane ili tokom vožnje rolera, već par dana svojim pratiocima na društvenim mrežama pokazuje i svoju zdravu hranu
Jovana Jeremić liniju redovno održava vežbanjem u teretani, kao i načinom ishrane. Ona je otkrila da se svako jutro meri, te da uvek ima uvid u to koliko kilograma je "nabacila" ili "skinula".
- Vodim računa šta jedem. Shvatila sam da ako budem jela šta hoću, izgledaću kao trokrilni ormar. Međutim, u poslednja tri meseca ugojila sam se dva kilograma, što se ne vidi na televiziji, ali ja sam svesna toga, jer se svako jutro merim na vagi. Zato sam odmah počela da se hranim po savetu nutricionistkinje i za nedelju dana skinula sam višak! Sada samo treba da održavam kilažu - rekla je Jovana Jeremić, koja kaže da je i ranije imala višak kilograma, ali da muškarcima to nije smetalo.
- Kao devojka, imala sam 58 kilograma. Muškarcima sam uvek bila privlačna i se*si. Dok sam studirala reagovali su na mene, iako se nikada nisam sređivala. U tom periodu najviše sam ulagala u svoje znanje i nije mi bilo bitno kako izgledam. Međutim, kada sam završila četvrtu godinu Pravnog fakulteta, shvatila sam u kom svetu živimo. Ako želim da uradim nešto, moram da postanem mačka - izjavila je Jovana, voditeljka "Novog jutra" na Pink televiziji.
Ona osim što redovno delili fotografije iz teretane ili tokom vožnje rolera, već par dana svojim pratiocima na društvenim mrežama pokazuje i svoju zdravu hranu.
Ovog puta Jovana je podelila da po savetu nutricioniste jede pileći file i komadiće ananasa.
Danas lekari preporučuju ananas kao lek koji pomaže prilikom lečenja brojnih oboljenja. Takođe, nutricionisiti često pominju da ananas treba obavezno da bude na jelovniku onih koji žele da skinu suvišne kilograme, zbog toga što gotovo da ne sadrži masti i odličan je za varenje i dobar rad creva.
Recept za piletinu sa ananasom
Sastojci:
4 pileća filea (oko 150g svaki)
1 šolja sveže iseckanog ananasa
2 čena belog luka, sitno iseckana
1 crvena paprika, iseckana na kockice
1 šargarepa, iseckana na kolutove
1 kašika sveže iseckanog đumbira
2 kašike soja sosa
1 kašika meda
1 kašika soka od limuna
1 kašika maslinovog ulja
So i biber po ukusu
Sveže iseckani peršun ili korijander za posipanje (opciono)
Uputstvo:
U većem tiganju, zagrejte maslinovo ulje na srednje jakoj vatri. Dodajte pileće filee u tiganj i pržite ih sa svake strane dok ne postanu zlatno smeđi, oko 4-5 minuta sa svake strane. Izvadite ih iz tiganja i ostavite sa strane. U isti tiganj dodajte beli luk, đumbir, crvenu papriku i šargarepu. Dinstajte ih dok ne omekšaju, oko 5 minuta. Dodajte ananas u tiganj i dinstajte još 2-3 minute. U maloj posudi, pomešajte soja sos, med i sok od limuna. Dodajte ovu smesu u tiganj sa povrćem i ananasom. Promešajte da se sve sjedini. Vratite piletinu u tiganj sa sosom od ananasa i povrćem. Kuvajte još 2-3 minute da se piletina zagreje i da upije arome. Poslužite piletinu sa ananasom toplo, posipajući je svežim peršunom ili korijanderom po želji. Ovaj recept je bogat proteinima, vlaknima i antioksidansima, pa je ukusan i zdrav obrok koji će osvežiti vašu ishranu. Uživajte!
(Espreso/srbija danas/Jovana Šipčić /Prenela P.V.)