Žena izbacila na ulicu dušek, Foto: Profimedia

šok

OSVETA SE SLUŽI HLADNA: Kad je žena saznala da je MUŽ PREVARIO osvetila mu se na NAJBRUTALNIJI mogući način

Prevarena supruga je smislila lukav način da svima pokaže šta je njen muž uradio

Objavljeno: 14.06.2024. 23:40h

Kada je saznala da je muž prevario, jedna žena je bila toliko ljuta da je želela da svi znaju šta je uradio. I smislila je osvetu.

Izbacila na ulicu dušek

Prevarena žena je uzela dušek sa njihovog bračnog kreveta i na njemu napisala šta je njen muž uradio. Zatim je dušek iznela ispred kuće, na ulicu, i naslonila ga na ogradu. Da vidi svako ko prođe! Na dušeku je crvenom bojom napisala: "Promenila sam bravu. Odnesi krevet u Laurinu kuću. K..... Razvodim se od tebe. Rekla sam deci što si radio u našem krevetu i više ne vole tatu."

Evo šta je zapravo uradila...foto: Anna Bizon / Alamy / Alamy / Profimedia

Ljudi ne odobravaju njeno ponašanje

Ali nisu samo komšije videle tu poruku. Prevarena supruga je slikala dušek i fotografiju objavila na forumu društvene mreže „Redit“ koji nosi naziv "Upletimo i decu u ovo". Ostali korisnici su imali podeljena mišljenja oko toga da li je postupila ispravno.

Mnogi su osudili ponašanje njenog muža, a jedna osoba je napisala: "Zašto deca ne zaslužuju da znaju da je neko ko im je važan u životu loša osoba?

Mislim, ne bih im govorila detalje, ali ako već znaju šta je s**s, treba da znaju da je njihov otac učinio nešto loše." Druga osoba se složila: "Deca zaslužuju da znaju zašto se njihova porodica raspada. Treba se donekle uzdržavati zbog njihovih godina, ali deca su pametnija nego što mislimo".

BONUS VIDEO:

(Espreso / Naj žena / Prenela: I.O.)