Željko Obradović, Foto: Starsport

loše vesti

UPRKOS TRUDU, ŽELJI I VOLJI! Partizan ostao bez TOP pojačanja za narednu sezonu?

Crno-beli izvisli za potpis?

Objavljeno: 14.06.2024. 16:48h

Čitav "grobarski svet" digao se na noge u proteklih nekoliko dana nakon informacija da je Mario Hezonja u kontaktu sa crno-belima ovog leta.

Hrvatskom asu je istekao ugovor sa Real Madridom i postao je slobodan igrač. Sve je ukazivalo da će doći do dogovora na relaciji Hezonja - Partizan, međutim, u celu priču se umešala Barselona.

Maio Hezonjafoto: Starsport/montaža/D.T

Od pompeznih najava do ludila na Instagramu gde je Hezonja "flertovao" sa navijačima Partizana putem objava, otvorio se prostor za ispunjenje sna navijača Partizana.

Kako je prenela španska "Marka", Barselona je na korak od potpisivanja Hezonje, međutim, još uvek nema zvaničnih potvrda da su se hrvatski košarkaš i Katalonci dogovorili.

Mario Hezonjafoto: Starsport©

Licitira se sa sumom od čak 12 miliona evra za tri godine ugovora, ali sve to zvuči nerealno za pojam evropske košarke u kome pobednik Evrolige zaradi daleko manje novca od onog koje je uložio tokom samog igranja u istom takmičenju.

KK Partizanfoto: Starsport

Nema sumnje da bi Hezonja svojim potpisom podigao Partizan iznad svakog nivoa, kako takmičarskog tako i marketinškog. Nada i dalje tinja, ali ako je Barselona zaista spremna da ponudi tolike "paretine" Hezonji, Partizan je tu završio svoju priču sa hrvatskim krilom.

Bonus video:

(Espreso sport)