Barbara Mori, Foto: Printscreen Youtube

NEKAD I SAD

ZA VATRENOM LEPOTICOM MNOGI SU LUDELI: Zatekla je OPAKA BOLEST, prošla kroz AGONIJU, ovako sada izgleda čuvena RUBI

Većina je obožavala ovu seriju.

Objavljeno: 14.06.2024. 23:25h

Ove godine navršava se tačno 20 godina od emitovanja jedne od najpopularnijih meksičkih telenovela ikada,Rubi.

Glumica Barbara Mori, koja je tumačila mnogima omiljenu zlobnicu iz telenovela, od 2004. godine nije se nije gotovo uopšte promenila.

Prelepa glumica danas ima 46 godina, već nekoliko godina je baka, a njen Instagram prepun je fotografija kojima dokazuje da joj godine ne mogu ništa. Barbaru Mori prati 3 miliona ljudi, a većina njih poznaje je upravo iz serije Rubi koja joj je donela planetarnu slavu.

Ovako je Barbara Mori izgledala u seriji "Rubi"foto: Youtube printscreen/Tlnovelas

Barbara Mori se u međuvremenu posvetila nešto ozbiljnijim ulogama. Voli da pozira u prirodnim izdanjima, s fanovima deli fotografije iz prirode, ali ne sakriva svoj privatni život. U filmovima i dalje dobija uloge fatalnih lepotica kakva je bila i Rubi. Međutim, uloga koja joj je donela svetsku slavu kao što je Rubi više se nije ponovila.

Glumica, koja je po dedi poreklom Japanka, a po majci Urugvajka baskijskog porekla, smatra se jednom od najlepših Meksikanki. Barbara, što na japanskom jeziku znači "šuma", karijeru je počela kao manekenka, a uloga čuvene Rubi joj je donela nagradu za najbolju žensku ulogu magazina "TV Novelas" za 2004/05. godinu.

Čuvenoj lepotici karijeru je značajno usporila zloćudna bolest. Naime, na vrhuncu slave, 2007. godine, dijagnostikovan joj je rak dojke.

Barbara je u javnosti vrlo otvoreno istupala o svemu što ju je snašlo i strahovima s kojima se suočila. Na sreću, njena borba za ozdravljenje rezultirala je uspehom. Glumica je priznala kako je u teškim trenucima snagu crpila iz svoje porodice, s kojom gaji vrlo bliske odnose. Još kao 19-godišnjakinja dobila je sina Serhija u vezi s glumcem Serhijom Majerom. Zanimljivo je kako se istorija ponovila, pa je i njen sin u istim godinama postao otac devojčice Mile. Tako je Barbara sa samo 38 godina postala baka!

Nakon toga, uspela je da sarađuje s Holivudom i Bolivudom, postavši jedna od prvih latinoameričkih glumica koja je uspešno prešla u međunarodnu filmsku industriju.

- Ova serija mi je donela popularnost kakvu nisam mogla ni da zamislim i sve ono što većina ljudi smatra srećom. Bila sam popularna, uspešna i dobro plaćena. Ipak, nisam htela da se vežem samo za jedan projekat. Želela sam da probam nešto novo - rekla je svojevremeno.

Barbara u drugoj polovini pete decenije i dalje pleni svojom lepotom i ostaje inspiracija mnogima, ne samo kao talentovana umetnica, već i kao osoba koja aktivno doprinosi zajednici i svetu.

Bonus video:

(Espreso/Kurir/M.F.)