Foto: Facebook/Niška Inicijativa

ŠTA JE OVO?!

NAKON LEKOVA ZA SPAVANJE, MAJKA NESTALOG MILANA OTKRILA OVO: Svi se pitaju kako je ova nelogičnost moguća

Prema njenim rečima, Milan je planinario i sa društvom i sa kumom iz Vlasotinca

Objavljeno: 13.06.2024. 17:44h

Milan Đorđević (41), farmaceut iz Niša nestao je u ponedeljak na Suvoj planini. Potraga za njim je nastavljena i danas.

Milan je nestao na izletištu Bojanine vode gde je poslednji put viđen u 18.30 časova kod planinarskog doma gde je parkirao automobil.

Marica Đorđević, Milanova majka, kaže za Telegraf da je biciklista koji joj se javio video njegova kola parkirana, a njega nije bilo, gubi mu se svaki trag, telefona nema jer mu ostao u kolima.

"Policija je došla, sve su uzeli. Službeni tefefon ne mogu da otključaju. Tri poziva je imao na njegovom telefonu, druga iz Amerike, koleginice iz Beograda i nekog planinara. E sad mi ne znamo ni sa kim je bio, ni šta je tražio", kaže Marica.

Prema njenim rečima, Milan je planinario i sa društvom i sa kumom iz Vlasotinca.

"Ali on nije bio obučen za planinarenje, imao je braon cipele kožne, teget pantalone, belu košulju sa teget prugama, jedino naočare i novčanik su mu ostali kući. Ništa kod sebe on sad nema.

"E sad juče što su rekli za te cigarete kod tornja, ja ne znam možda se on povratio gore, ali kola nisu bila na tom mestu. Sad ne znamo šta je, a on ne može da se javi jer kod sebe nema ništa. Pare nije dizao, proverili smo račune, jedino ako ima nešto malo gotovine kod sebe. Jedino ako mu neko nešto nije pripretio, ne znam, ali zašto je otišao u Jelašnicu i na Bojanine vode?", pita se očajna majka.

Bonus video

(Espreso/Telegraf.rs/Prenela D.Č.)