Princ Vilijam, Foto: Profimedia

poludele totalno!

O OVOJ FOTKI PRINCA VILIJAMA BRUJI CEO SVET: Jedan DETALJ NIKOME NIJE PROMAKAO, a ŽENE NE MOGU DA DOĐU SEBI (FOTO)

Princ Vilijam objavio fotografiju iz Kardifa

Objavljeno: 13.06.2024. 10:57h

Princ Vilijam dobio je brojne komplimente na društvenim mrežama nakon što je objavljena njegova nova slika iz Kardifa. Komentariše se da počinje njegova era kao državnika, ali i to da je britanska kraljevska porodica nakon niza skandala, uspela da ponovo zauzme dobar pravac što se vidi po uspešnim službenim angažmanima i međusobnoj podršci i odlučnosti koju pokazuju članovi dinastije.

Princ od Velsa obavio je poslednjih meseci niz službenih dužnosti, pravilo je retke pauze, a imao je i zajedničke angažmane sa ocem Čarlsom III koji se bori sa rakom i kojem je uz, kraljicu Kamilu najveća poodrška. Dinastiji dosta znači i podrška princeze Ane i vojvode i vojvotkinje od Edinburga koji takođe obavljaju dužnosti.

Predstavljao je princ Vilijam nedavno Veliku Britaniju na međunarodnoj komemorativnoj ceremoniji u Normandiji povodom 80 godina od Operacije D, uz kralja i Kamilu, i brojne svetske političare.

Boravio je nedavno u Kardifu gde je posetio Univerzitzet Metropolitan kako bi prisustvovao događaju koji slavi velšku industriju morskih algi. Sliku objavljenu na Instagram profilu princeze i princa od Velsa kao i na X mreži prate brojni komplimenti.

"Princ Vilijam je državnik i rok zvezda", "Vilijam u svojoj državničkoj eri","Princ Vilijam nije samo naslednik, državnik nego ima i moć zvezde. Veoma je cenjen i voljen", "Divan budući kralj", komentairše se.

Vilijam je prvi u redu za nasledstvo britanske krune, ali važno je napomenuti da i dalje traje državnička era njegovog oca kojem je on veliki oslonac.

Na mrežama se ističe i sledeće: "Princ Vilijam koji predstavlja kralja, pridružio se svetskim vođama i veteranima iz ceog sveta u obeležavanju 80. godišnjice Dana D. Mala kompilacija nekih njegovih slika kako juče obavlja svoju dužnost naterala me da shvatim da nisu pogrešili kad su ga nazvali državnikom", "Jedan od najzgodnijih muškaraca na svetu, ponaša se ponosno i skromno u isto vreme", "Ugledan je, pouzdan".

Stručnjak za briatsnki dvor Ričard Ficvilijams je ovako prokomentarisao princa: "Vilijam se dugo smatrao savršenim diplomatom. Upravo je on izabran kao prvi član kraljevske porodice koji je 2018. službeno posetila Izrael i okupirane palestinske teritorije, što je obavio vrhunski. Prošle je godine iznenada posetio britanske trupe na granici s Ukrajinom. Takođe je u ferbuaru apelovao na trajni mir u Gazi". Dodao je da je princ dobar javni govornik pa je pohvalio govor koji je Vilijam održao tokom službene proslave 80. godišnjice Dana D. Istakao je da je dolazak članova dinastije na taj događaj značajan za britansku kraljevsku porodicu, piše Daily mail.

Princ Vilijamfoto: EPA/ ADAM VAUGHAN

Princ Vilijam kog ove nedelje čeka važan događaj kao i put na EP u fudbalu u Nemačkoj, pričao je tokom jučerašnje posete Velsu o ožiljku na svom licu, koji je zadobio u detinjstvu dok je igrao golf sa prijateljem pa ga je palica u jednom momentu udarila u lice. Ranije je taj trag opisao kao "ožiljak iz Harija Potera" šaleći se da nekada ta linija svetli u mraku, piše BBC's Newsround.

Vilijam je snažna podrška supruzi Kejt Midlton koja se bori sa rakom, kao i ocu Čarlsu koji takođe boluje od opake bolesti. Princeza od Velsa objavila je dijagnozu 22. marta, skoro dva meseca nakon operacije abdomena koju je imala u Londonu. Kralj je u januaru operisan zbog benignog povećanja prostate u londonskoj bolnici. Pre nešto duže od četiri meseca saopšteno je da ima kancer.

Princ Vilijam daleko je raspoloženiji u javnosti nego ranije, sigurno na to utiče podatak da se Kejt Midlton oseća bolje, kako je on sam nedavno poručio.

Bonus video:

(Espreso/Žena Blic/Jelena Milenković/Preneo D.M.)