Foto: Printscreen:instagram/krisjenner

OTVORENO GOVORI O TOME

RIJALITI ZVEZDA POSLE RAZVODA NIJE ZAPOSTAVILA LJUBAVNI ŽIVOT: U krevetu je ŽIVA VATRA, pojavili se SOČNI DETALJI

Ona je godinama unazad pokazala da ima izrazito visok libito

Objavljeno: 12.06.2024. 20:23h

Kris Džener (68) je moćna žena koja je ujedno i glava porodice Kardašijan-Džener. Ona vuče sve konce i donosi glavnu reč o životima svojih ćerki čije je karijere maltene i stvorila.

Međutim, osim što je majka i poslovna žena, ova rijaliti zvezda uredno brine i o svojim potrebama. Ljubavni život nimalo ne zapostavlja nakon razvoda od Brusa Dženera koji je promenio pol.

Kris je godinama unazad pokazala da ima izrazito visok libito. Problemi u braku sa Robertom počeli s rođenjem male Kloi, kojoj Robert navodno nije otac. Međutim, tu nije bio kraj jer je Kris mužu ubrzo jasno stavila do znanja da joj je sa njim dosadno i da će ga varati, što je kulminiralo nakon rođenja sina Roba. Javnost ju je nazivala nevernicom i nimfoankom, ali Kris se na to nije mnogo obazirala.

Otvoreno je govorila o svojoj intimifoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Nedavno je Kris imala veoma zanimljivu ispovest o svom intimnom životu i time javnost ostavila bez teksta. Gostujući u emisiji kod Elen Dedženeris otkrila je detalje jednog svog iskustva. Tada je pričala o intimnom odnosu sa tadašnjim partnerom i nagovesti kako su veoma aktivni te da je u krevetu nezasita.

Ljubavni život nimalo ne zapostavlja nakon razvodafoto: Aissaoui Nacer / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ispričala je i kako je njena ćerka Kloi s drugaricom uhodila Korija nakon što je dobila dojavu da se viđa sa nekom vatrenom crvenokosom ženom. Kada su stigli pred hotel, imale su šta i da vide. To je bila Kris koja se prerušila u drugu osobu jer ona i Kori vole takve igrice sa partnerima.

Ova poznata dama govorila je i kako je sa bivšim partnerima vodila ljubav kad god i gde god da joj se ukazala prilika te se nije libila da to radi ni na javnim mestima. Stoga i ne čudi što je ćerki Kim Kardašijan stvorila svetsku popularnost pustivši u javnost njen intimni snimak koji ju je vinuo u zvezde.

Bonus video:

(Espreso/Kurir/M.J/prenela.B.S.)