Adriana Lima, Foto: Printscreen Instagram/adrianalima

PAŽNJA

OVA MANEKENKA JE NEVINOST IZGUBILA SA MARKOM JARIĆEM: Bila najvrelija DEVICA, a onda ju je dohvatio SRPSKI KOŠARKAŠ

Nju je 2006. časopis GQ proglasio najse*sepilnijom "devicom" na ovoj planeti

Objavljeno: 12.06.2024. 14:01h

Manekenka Adriana Lima ostala je srpska snajka u našem narodu iako već dugo nije u braku s košarkašem Markom Jarićem. On je izgradio karijeru, o kojoj se priča, ali mnoge još interesuje na koji način je svetska lepotica pala na njega.

Adrijana Lima je rođena 1981. i ima 43. Ona dolazi iz Brazila i zaštitno je lice brenda Viktorija sikret. Karijeru je započela sa 15 godina, a kada je postala poznata, preselila se u Njujork. Dosad je nosila odeću svetski poznatih dizajnera na revijama, a reč je o brendovima, kao što su armani, šanel, versaće, guči...

Nju je 2006. časopis GQ proglasio najse*sepilnijom "devicom" na ovoj planeti, a ona je ovako govorila na tu temu:

foto: Dara Kushner / INSTAR Images / Profimedia

- Ja sam posvećena katolikinja, koja ide na misu svake nedelje. Za mene je intimni odnos nešto što treba da se desi posle braka i muškarci moraju da poštuju taj izbor. Ukoliko ga ne poštuju, to znači da me ne žele dovoljno. Pre izlaska na pistu uvek nosim Bibliju sa sobom. Mene ne zanimaju stil i novac, muškarac mora da ima srce, ličnost i da bude pristojan prema svima; uvek gledam kako tretira konobara, taksistu i druge ljude u uslužnoj delatnosti. Ne volim agresivne ljude - ispričala je ona, prenosi Stil.

Sa Markom Jarićem je bila od 2009. do 2016. Ona je dobila srpsko državljanstvo i 2009. rodila je njihovo prvo zajedničko dete, ćerku Valentinu. Nakon rođenja druge ćerkice ubrzo je njihovoj ljubavi došao kraj.

Danas, mnogi žale što se ovaj par rastao i tvrde da je ona omiljena srpska snajka.

(Espreso/republika/prenela P.V.)