Foto: Instagram printscreen/jovanajeremic

šteta

2021. IMAO OGROMNU ŠTETU, A 2023. SE PONOVO SVE ZAPALILO: Dragan Stanković kao da je PROKLET, pukao pare i na OVO

3 puta mu se palio pogon, a ovo je šteta

Objavljeno: 12.06.2024. 09:03h

Kako smo već pisali, u pogodnu pekare AS, čiji je vlasnik dečko voditeljke Jovane Jeremić - Dragan Stanković, izbio je požar danas u jutarnjim satima.

Dečku Jovane Jeremić u požaru je izgoreo jedan deo pogona, a šteta je preko milion evra.

Ovo nažalost nije prvi put da se Draganu zapalio objekat od 1.000 kvadratnih metara.

foto: prentscreen/instagram/jeremicjovana

2021. godine, Stanković je doživeo milionsku štetu, kada mu se u toku noći u Grockoj zapalio objekat od 1.000 kvadratnih metara zbog kotlarnice. On se tada oglasio za medije posle požara u fabrici, u kojoj je zaposleno u tom trenutku bilo čak 700 zaposlenih.

2023. godine, u šumi iznad bivše fabrike Kluz, sadašnjeg pogona pekare AS, tada je isto došlo do požara.

foto: Instagram printscreen/jovanajeremic

Inače, Dragan je nedavno pukao mnogo novcaa i na vilu. Jovana Jeremić se uselila u vilu koju je, tvrdi, dobila od "kralja hleba" Dragana Stankovića i koja nosi ime po njoj.

Izvor za medije je tada otkrio koliko je koštalo renoviranje po voditeljkinom ukusu.

- Nekretnina koja će nositi ime "Vila Jovana" bio je poklon koji je oduševio Jovanu i samim tim, Dragan joj je dao slobodu da njihov budući kutak opremi kako ona želi. Iako je ona bila spremna da finansijski učestvuje u opremanju, on joj to nije dozvolio, već je odrešio kesu i rekao joj da je njena briga samo da izabere i naruči. Ona je to shvatila dovoljno ozbiljno i za samo dve nedelje potrošila je 70.000 evra na nameštaj, belu tehniku, kupatilo, električne uređaje i oazu pored bazena - govorio je izvor.

FOTO: Instagram printscreen/jovanajeremic
FOTO: RTV Pink printscreen
FOTO: RTV Pink printscreen
FOTO: RTV Pink printscreen
FOTO: RTV Pink printscreen
FOTO: RTV Pink printscreen

- U okviru luksuzne nekretnine Jovana pored bazena ima i voćnjak i pogled na reku, čime je dobila inspiraciju da osmisli sopstvenu oazu mira i dvorište iz snova. Osim eksterijera, planira potpunu rekonstrukciju unutrašnjosti vile, nove boje zidova, nove podove, prozore i vrata. Rekonstrukcija nekretnine će koštati dodatnih 50.000 evra, a sudeći po tome šta je sve Jovana zamislila za dvorište, dupliraće taj trošak - rekao je izvor za Alo.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

(Espreso / M.S.)