Ilda Šaulić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

IZNENADIĆETE SE

MALO KO ZNA KOJE JE PRAVO IME ILDE ŠAULIĆ! Karijeru izgradila na nadimku, a gotovo niko ne zna kako se STVARNO ZOVE

Ime je arapskog porekla i znači "srećna zvezda"

Objavljeno: 10.06.2024. 17:27h

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić iz braka sa suprugom Gordanom ima troje dece Sanelu, Mihajla i Ildu koja je takođe pevačica.

Ilda Šaulić godinama je na javnoj sceni, a uprkos popularnosti koju je stekla, malo ko zna njeno pravo ime. Njeno pravo ime je Ilduza, arapskog porekla i znači „srećna zvezda“ i varijanta je imena Jilduza.

Pevačica je ime dobila po baki Ilduzi Demirović, Šabanovoj majci, od koje je pevač nasledio talenat za muziku.

Ko je pravo ime Ilde Šaulić?foto: Printskrin / Youtube / Emisija Premijera

Podsetimo, Ilda je pre supruga volela muškarca koji je bio 30 godina stariji od nje.

Kako je popularna pevačica ispričala jednom prilikom, u pitanju je poslovni čovek, a razlika u godinama nije bila prepreka njihovoj ljubavi. Njihova romansa počela je kada je pevačica bila u ranim dvadesetim, a trajala je čak 15 godina.

Pravo ime Ilde Šaulićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

– Meni njegove godine nikada nisu smetale, naprotiv. Da bi veza dobro funkcionisala, muškarac mora da bude stariji od partnerke, jer je zreliji i zna šta želi od života – istakla je pevačica u jednom intervjuu.

– Iako su mnogi, kao i ja, verovali da će biti krunisana brakom, nažalost, došlo je do razlaza. Sada idem dalje. Najbitnije je da sam sa bivšim partnerom ostala u dobrim odnosima i da ću u njemu kad god zatreba imati zaštitnika – ispričala je Ilda Šaulić posle raskida.

Bonus video:

(Espreso/Blic/Nina Denda Prenela: I.R.)