Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

JAO, MAJKO SVETA! Ima BRDO ŽENA i 12 DECE, a sada je OSIGURAO INTIMNI DEO TELA: Zašto je ovo ČOVEK URADIO?

Čak su dobili i titulu ‘najvrednijih loptica‘

Objavljeno: 09.06.2024. 09:24h

Holivudski zavodnik, glumac i voditelj Nik Kenon, pored braka sa pevačicom Marajom Keri, postao je zanimljiv medijima jer ima 12-oro dece sa šest različitih žena, a sada je otišao korak dalje. Odlučio je da osigura svoje testise na 10 miliona dolara.

Nik Kenon (43), koji je koristio alat za procenu vrednosti testisa kompanije "dr Squatch", koja nudi prirodne sapune za muškarce i proizvode za intimnu negu, a na temelju nekoliko faktora, kao što su veličina, karakteristike i sposobnosti u spavaćoj sobi, zaključeno je da su njegovi "zaista vredni". Čak su dobili i titulu ‘najvrednijih loptica‘.

FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Vasquez/ LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

"Hejteri mi govore da je vreme da prestanem da pravim decu, ali ja sam udvostručio vrednost svojih vrednih mu*a i svoje buduće dece", poručio je Kenon, prenosi "Page Six".

Kenon nije jedini koji je osigurao neki deo svog tela. Isto je uradila i pevačica Rijana, koja je osigurala svoje noge na milion dolara, a njegova bivša supruga, pevačica Maraja Keri na 35 miliona dolara osigurala je svoj glas i noge.

Nik Kenon je sa Marajom dobio blizance 2011. godine, a takođe je otac sinova Goldena (7) i Rajza (1) i ćerke Poverfol (3) s Briatni bel, zatim ima i 2-godišnje blizance Ziona i Zilliona i ćerke Bjutiful (1) s Abi De La Rosom, jednogodišnjeg sina Ledženferija s Bri Tisi i jednogodišnju ćerku Oniks s Lanišom Kol.

Bonus video:

(Espreso / Blic žena/Prenela:M.S.)