Foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ŠOKANTNO

LJUDI, DA LI JE MOGUĆE? Srbi BRUJE o njihovom RAZVODU, a ona sada uhvaćena sa DRUGIM MUŠKARCEM: Reakcija je ŠOK

Brak čuvenog para navodno prati kriza, a ona je sada uhvaćena u crnom džipu sa drugim

Objavljeno: 08.06.2024. 16:38h

Dženifer Lopez i Ben Aflek našli su se samo dve godine nakon venčanja u centru priča koje su ne tako davno bile teško zamislive.

Brak čuvenog para navodno prati kriza, oni čas skidaju, čas vraćaju burme, a taj detalj prati se danas više nego ikada ranije i teško da njih dvoje ne znaju koliko time privlače pažnju.

Sve što rade u javnosti je pod velikom lupom pa se u svakom njihovom pojavljivanju traži sporan detalj.

foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tako je i bilo nakon što se Džej Lo nedavno pojavila u Los Anđelesu - sa drugim muškarcem.

Pevačica Dženifer Lopez viđena je kako odvozi svoju decu u školu. Nakon toga primećena je sa javnosti nepoznatim muškarcem u crnom džipu. Skoro pa uvek neraspoložena kada se sretne sa paparacima, a nekada ume da bude i jako ljutita pri tom susretu, Džej Lo je pogledala fotografe, a onda se pravila kao da se ništa ne dešava.

Džej Lo se nedavno pojavila u Los Anđelesu - sa drugim muškarcem.foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njen saputnik je isplazio jezik i tako "pozdravio" radoznale paparace. Džej Lo je pre toga fotografisana u vožnji sa prijateljem, u Los Anđelesu. Posle duže pauze viđa se i sa Benom Aflekom, ali ti susreti protiču u čudnoj atmosferi.

Džej Lo i njen suprug koji su se sredinom maja pojavili prvi put u javnosti posle 47 dana razdvojenosti, bili su nedavno na košarkaškoj utakmici sina Bena Afleka Semjuela. Pre toga su pratili i njegov trening u plivanju, a u Santa Moniki viđena je i majka dečaka, glumica Dženifer Garner.

Džej Lo je pogledala fotografe, a onda se pravila kao da se ništa ne dešava.foto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Džej Lo i Ben Afek "počastili" su paparace poljupcem, ali je to bio pomalo čudan poljubac. Poljubili su se "onako prijateljski" i na distanci, obraz u obraz pa se komentariše da se ponašaju neobično u javnosti i da je među njima vidljiva izvesna hladnoća. "Tako se ljube muž i žena?", pitaju se neki iako sam poljubac nije nimalo sporan. Ipak, kada se uzmu u obzir sve glasine koje ih prate, komentar i nije iznenađenje jer mnogi očekuju da čuveni par istupi u javnost i nekim direktnim potezom obriše kao gumicom nagađanja o krahu svoje veze.

Oni to za sada ne žele da učine, a svakako nisu želeli da se strastvenije ljube pred fotografima. Nisu se ni držali za ruke, ali ju je on džentlmenski ispratio do automobila. Ponovo je do izražaja došla njena nikad vitkija linija, a Džej Lo i Afek delovali su raspoloženo. Imajući u vidu većinu njihovih istupanja pred paparacima, kada su delovali veoma namrgođeno, te fotografije i nisu "tako loše".

Džej Lo je nedavno otkazala letnju turneju This Is Me... Live kako bi se posvetila porodici odnosno kako bi sredila bračne probleme. Poručila je fanovima da ne bi donela takvu odluku da to nije bilo neohodno.

FOTO: BlueLoveImages / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BlueLoveImages / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Dženifer sa bivšim mužem Markom Entonijem pored ćerke Eme ima i sina Maksa. U braku sa Aflekom je od 2022. a izvor je za Page six rekao nedavno da se glumac osvestio o njihovoj vezi. "Da postoji način da se razvede zbog "privremene neuračunljivosti", on bi to učinio", rekao je insajder i dodao: "Ima osećaj da su poslednje dve godine bile samo grozničav san i sad je došao sebi i shvata da nema šanse da ovo uspe".

Aflek navodno živi odvojeno od svoje supruge, u Los Anđelesu. Par je bio nedavno na proslavi mature njegove ćerke Vajolet (reditelj sa bivšom suprug ima i ćerku koja se izjasnila kao transriodna). Pevačica ga je nakon tog događaja odvezla do nekretnine koju iznajmljuje i uputila se dalje sa svojom asistentkinjom.

Bonus video:

(Espreso / Blic žena/Prenela:m.s.)