Kajgana, Foto: Printscreen/Youtube/domashnakuhniasdani
pažnja
DODAJTE OVAJ SASTOJAK U KAJGANU I BIĆE TOLIKO DOBRA DA ĆE VAM I REMZI POZAVIDETI: On je pretvara u ZLATO NA TANJIRU
Iseckajte pola glavice crnog luka i propržite na ulju
Objavljeno: 09.06.2024. 07:20h
Vanja Pejić
Pripremanje kajgane za mnoge je rutinski postupak pa misle da je dovoljno samo umutiti i ispeći jaje. Međutim, postoji mali trik uz koji će vam jelo biti mnogo ukusnije.
Origano je začin koji ide u skoro svako jelo, ali jajima daje zaista poseban šmek.
Postupak je sledeći:
Iseckajte pola glavice crnog luka i propržite na ulju. Umutite i posolite jaja i stavite u tiganj, a možete iseckati i neku šunkicu ili slaninicu. Dodajte dva prstohvata origana, a možete da ubacite i malo kima.
(Espreso/24sedam/Krstarica/Prenela P.V.)