Holzi, Foto: Printscreen/Instagram/iamhalsey

strašno

PEVAČICA OBJAVILA DA BOLUJE OD DVE NEIZLEČIVE BOLESTI: Objavila snimak gde NEPOKRETNA sedi i MASIRA noge, RAZORNO

"Posle stravičnog starta sve je polako stalo pod kontrolu uz pomoć vrsnih lekara. Srećna sam što sam živa", rekla je ona pa podelila je i kratak video na kome se vidi kako sedi i masira noge

Objavljeno: 08.06.2024. 09:49h

Pevačica i glumica Holzi otkrila je na Instagramu da joj je pre dve godine dijagnostikovan lupus, a potom i retki limfoproliferativni poremećaj.

"Svi ste bili tako ljubazni, pa sam odlučila da sa vama podelim više. Da ne dužim previše, srećna sam što sam živa uopšte. Ukratko, napisala sam album", napisala je slavna 29-godišnjakinja.

Napisala je da su lupus i limfoproliferativni poremećaj sada pod kontrolom i u remisiji. Ipak, dodala je da će verovatno do kraja života imati obe bolesti. Lupus je autoimuna bolest zbog koje imunitet organizma napada zdrave ćelije, što dovodi do bolova, groznice, osipa, oštećenja organa i drugih simptoma.

"Posle stravičnog starta sve je polako stalo pod kontrolu uz pomoć vrsnih lekara. Srećna sam što sam živa", rekla je ona pa podelila je i kratak video na kome se vidi kako sedi i masira noge.

"Ozbiljno, ozbiljno... kao starica", rekla je 29-godišnjakinja.

"Rekla sam sebi da smem još dve godine da budem bolesna. Posle tridesete ću se ponovo roditi i više neću biti bolesna i imaću puno energije i ponovo ću proživeti svoje dvadesete u tridesetim", napisala je.

"Svakih nekoliko godina, doktor mi kaže da sam bolesna i izvadi potpuno novu vreću trikova i onda je "stavi" na mene. Prvo je bio bio moj mozak u bolovima, a potom i kosti", pevala je uz akustičnu baladu.

Holzi, koja je sebe opisala kao "oštećenu robu", takođe je pevala o osećanju kao da vodi izgubljenu bitku.

"Kada sam te srela, rekla sam da nikada neću umreti. Ali šala je uvek bila moja, jer se trkam sa vremenom", dodala je pevačica.

(Espreso/B92/Prenela P.V.)