Nenad Pagonis, Foto: Filip Plavčić

SASLUŠAN

EVO KAKO SE BRANIO NA SUDU NENAD PAGONIS: Poznati detalji saslušanja, tvrdi da NIJE NI PIPNUO BIVŠU ŽENU

Ovako se na saslušanju branio bivši kik-bokser Nenad Pagonis

Objavljeno: 07.06.2024. 21:49h

Bivši sportista Nenad Pagonis i njegova bivša supruga prijavili jedno drugo za nasilje, on tvrdi da je nije udario, a da je ona nasrnula na njega, dok ona kaže da joj je naneo povredu

- Tvrdim da bivšu suprugu nisam ni pipnuo. Povrede je možda zadobila, ali u sukobu koji je imala sa nekim drugim, a ne sa mnom. Ona je mene napala i ščepala me za vrat.

Ovako se, kako Kurir nezvanično saznaje, na saslušanju u novosadskom Osnovnom javnom tužilaštvu branio bivši kik-bokser Nenad Pagonis koji je uhapšen zbog nasilja u porodici nad bivšom suprugom, glumicom i pevačicom Majom Brukner.

Kako naš izvor otkriva, bivši sportista je izjavio da nije kriv i da je on zapravo taj koji je zadobio povrede u raspravi sa suprugom koja se dogodila u zgradi u kojoj živi u sredu.

- Ispričao je da je kobnog dana došao u zgradu u kojoj živi njegova bivša supruga kako bi dete koje su dobili u braku odveo na trening. Naveo je da je primetio da je, kada je iz stana došla do prizemlja, bila neobično uznemirena i uzrujana i da je zbog toga pitao "šta se s tobom desilo, vidi na šta ličiš", na šta mu je ona odgovorila da dete ne može na trening i da mu je uzvratila pitanjem "gde si ti kad me napadaju". Rasprava je prema njegovim rečima nastavljena tako što joj je odgovorio "šta ja imam sa tobom i tvojim životom" - otkriva izvor Kurira.

Kućni pritvor

Sudija za prethodni postupak juče je posle saslušanja Nenada Pagonisa doneo odluku da mu odredi kućni pritvor. On je juče nešto pre 17 sati prebačen u stan u kom će boraviti. Istovremno, sud je doneo hitnu meru kojom je bivšem kik bokseru zabranio da prilazi bivšoj supruzi.

Prema njegovim rečima, Nenad Pagonis je iznoseći odbranu rekao i da je tada krenuo unazad, ali da je ona tada skočila na njeg, zgrabila ga za vrat i nanela mu povrede zbog kojih je toga dana, posle treninga na koji je ipak odveo dete, otišao u Klinički centar Novi Sad, a potom i u policiju kako bi prijavio suprugu. - Tvrido je da je ostao miran i da joj nije uzvratio ni kada ga je uhvatila za vrat, ali da je otišao da prijavi policiji, s obziron na to da je u prethodnom periodu supruga njega već prijavljivala bez osnova i da su te prijave bile odbačene. Naveo je i da ne osporava da je ona možda zadobila povrede toga dana, ali da ne zna ko joj ih je naneo, jer je primetio da je uzrujana toga dana - dodaje naš sagovornik.

Nenad Pagonis i Maja Bruknerfoto: INSTAGRAM/ZMAJAODBRUKNERA

Prema njegovim rečima, bivši kik bokser naveo je i da mu je poznato da je njegova bivša supruga imala probleme sa nekim u poslednje vreme, ali da ne zna o kome je reč. Ispričao je da ga je nedavno pozvala i tražila pomoć jer je primetila da je neko prati na auto-putu, pa da je zbog toga čak svojim automobilom otpratio do zgrade.

Odmah posle Pagonisa, koji je saslušan u prisustvu svojih advokata, Gvozdena Grgura i Gorana Karadarevića, u tužilaštvu je iskaz dala i bivša supruga kik boksera Maja Brukner. Navodno, ona je ostala pri optužbama da je bivši suprug fizički nasrnuo na nju, tvrdeći da oni nisu u dobrim odnosima. Ona je, međutim, navodno potvrdila da je imala probleme u poslednje vreme, da je primetila da je neko prati kao i da se zbog toga obratila i dobila zaštitu bivšeg supruga.

Inače, iako se sumnjalo da je kik bokser Maji Brunker naneo teške telesne povrede, utvrđeno je da ona nije teško povređena. Branioci osumnjičenog, advokati Grgur i Karadarević juče nisu želeli da daju bilo kakve izjave. - U ovom trenutku ne želimo ništa da komentarišemo - kratko su rekli za Kurir.

Bonus video:

(Espreso / Kurir / Jelena Spasić / Prenela: J.N.)