Buba Koreli, Foto: © ATA Images, Printscreen Instagram/jasmina_djuderija, Daktilo, Printscreen Instagram/petracupan

hit na internetu

MAJKO SVETA, KAKO SU OVO DOZVOLILE? Bosanski dasa ima 2 DEVOJKE i ne krije: Kao PRESLIKANE, BALKANCI samo BRUJE

Buba ima više skandala od Jale, a ima i više žena...

Objavljeno: 06.06.2024. 09:51h > 10:18h

Emotivni život bosanskog repera Bube Korelija je veoma intrigantan, budući da ovaj muzičar ima čak dve devojke i to javno.

I jedna i druga često izbacuju snimke sa njim, kao i fotografije, a kada god Buba izbaci novu pesmu obe je istog momenta promovišu na svojim društvenim mrežama.

Jasmina mu je ljubav iz školskih danafoto: printscreen/instagram/bubacorelli

Obe se snimaju za Tik Tok imaju jako sličan sadržaj. Obe snimaju svoje modne kombinacije, kupovinu, raspremanje kuće, kao i kuvanje.

Buba ima više skandala od Jalefoto: Dragana Udovičić

Petru Čupan i Jasminu Đuderiju je Buba prošle godine vodio i na more, ali u odvojenim terminima, a one su obre pokazivale kako uživaju sa reperom. Kako smo mogli videti, reper je malo kod jedne, a malo i kod druge u stanu, a često voli da komentariše "bezobrazno" i druge žene.

Buba i Jasmina su momak i devojka još od školskih dana. Nju njegovi fanovi favorizuju jer je sa njim još iz perioda kada nije bio ovo što je danas i nije imao novca.

Verenički prsten je dao i jednoj i drugoj devojci, kako se pisalo. Bubi je Petra bila čak i u jednom spotu, a reper i jednoj i drugoj komentariše sve na mrežama.

Petra i Buba Korali su se upoznali na snimanju spota za numeru „Balenciaga“ 2018. godine, kada ju je reper inače, i angažovao, a nedugo zatim je na njenoj ruci zasijao dijamant.

Na društvenoj mreži X su glavna tema ogovaranja, a jedan korisnik ove mreže je tvrdio da ih je uhvatio dok su zajedno šetale gradom. Na snimku se ne vidi jasno da li je Jasmina pored Petre.

FOTO: Printscreen Instagram/petracupan
FOTO: Printscreen Instagram/petracupan
FOTO: Printscreen Instagram/petracupan
FOTO: Printscreen Instagram/petracupan

Ono što mnogi komentarišu jeste sličnosti između njih dve, obe su atraktivne crnke i imaju sličan imidž.

FOTO: Printscreen Instagram/jasmina_djuderija
FOTO: Printscreen Instagram/jasmina_djuderija
FOTO: Printscreen Instagram/jasmina_djuderija

Petra i Buba su dugo krili vezu, a onda je Petra potom javno objavljivala fotografije na mrežama sa Bubom, a na dan njegovog rođendana izjavila mu je i ljubav putem društvenih mreža.

- Ljubavi, srećan ti rođendan. Volim te uvek i zauvek - napisala je tada ona uz njihovu zajedničku fotografiju.

Petra i Buba su dugo krili vezufoto: Printscreen Instagram

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

(Espreso / M.S.)